BB Cream Anti-rid - deschis

BB Cream

BB Cream Anti-rid - deschis

BB Cream Antirid combină are o formulă de îngrijire a pielii bazată pe pigmenți minerali pentru uniformizarea culorii tenului.
Un singur produs, 5 soluții:   

Reduce apariția ridurilor.        

Lasă tenul ferm.                             

Uniformizează culoarea pielii.                                                    

Hidratează 24 de ore.                   

Oferă o protecție împotriva razelor ultraviolete de 15 SPF.

BB Cream Anti-rid - deschis

BB Cream
BB Cream Anti-rid - deschis
O formulă inovativă pentru o îngrijire nouă și completă a pielii.
Formula cremei Garnier BB oferă un răspuns global complet nou: îngrijire si hidratare, acoperire reală și protecție UV. Cu crema BB, îngrijirea pielii devine efectivă, practică și simplă.

Complex de hidratare: combinația dintre acidul hyaluronic și microsfere de Lipidure și glicerină permite o dublare a cantității de apă reținută de piele. (în comparație cu tinctura cu 7% glicerina).

Un ingredient activ pentru o piele radioasă: Vitamina C este foarte cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și a efectelor sale împotriva radicalilor liberi, efecte ce duc la o piele luminoasă și radioasă.

O barieră protectoare: Filtru UV cu SPF 15 protejează pielea de efectele razelor solare.

O textură ușoara și confortabilă: Creama BB Miracle Skin Perfector este îmbogățită că pigmenți minerali care înfrumusețează delicat și instantaneu pielea. Textura sa se întinde perfect pe piele și se absoarbe rapid. Se poate găsi în două nuanțe (Light și Medium) pentru un efect natural pe orice tip de piele.

Aceeaşi marcă