InvisiCool Spray

Invisicool

InvisiCool Spray

Primul deodorant cu dublă acțiune de la Garnier
Garnier Invisi Mineral Cool conține o formulă specifică ce protejează hainele împotriva urmelor albe, chiar și pe cele închise la culoare. În plus, are un parfum intens de lungă durată pentru o senzație de prospețime întreaga zi.

*Mineralite=Perlite
Cumpără acum!
Invisicool Spray Garnier Invisi Mineral Cool conține o formulă specifică ce protejează hainele împotriva urmelor albe, chiar și pe cele închise la culoare. În plus, are un parfum intens de lungă durată pentru o senzație de prospețime întreaga zi.

*Mineralite=Perlite
invisicool

InvisiCool Spray

Invisicool
InvisiCool Spray
Descoperiți noua protecție anti-urme albe cu o formulă specială adaptată nevoilor dvs.
Acțiunea dublă Invisi Mineral se bazează pe o formulă exclusivă ce protejează hainele de urmele albe, chiar și pe cele închise la culoare. În plus, fiecare antiperspirant din gama Invisi Mineral dublă acțiune răspunde unei nevoi specifice: Invisi Mineral Cool conține alantoină, pentru a calma pielea sensibilă a subrațului după epilat. Invisi Mineral Cool are un parfum intens de lungă durată pentru o senzație de prospețime întreaga zi.

Invisi Mineral Cool oferă ultra-eficientă împotriva transpirației, chiar și în condiții extreme (căldură, sport, stress) Garnier Invisi Mineral este de asemenea îmbogățit cu Mineralite*, un mineral ultra-absorbant de origine vulcanică ce absoarbe umezeala în mod natural și continuu.


*Mineralite=Perlite

InvisiCool Spray

Invisicool
InvisiCool Spray
În sfârșit, 2 acțiuni, 1 singur deodorant: anti-urme albe și prospețime continuă
  • protecție anti-urme albe garantată
  • pielea este fină, netedă și catifelată
  • 48h protecție non-stop anti-umiditate** și anti-miros***


  • **test instrumental
    ***test senzorial

    Aceeaşi marcă