BB Cream BB Cream - mediu

BB Cream

BB Cream BB Cream - mediu

Cu crema BB, îngrijirea pielii devine mai practică și mai simplă.
Această cremă BB folosește o tehnologie "totul într-o cremă". Combină toți pașii rutinei zilnice de înfrumusețare într-un singur gest, o îngrijire pe termen lung și o atingere delicată de make-up pentru un efect de piele de bebeluș. Salvează timp cu acest produs de îngrijire a pielii: o singură aplicare hidratează, uniformizează și oferă strălucire pielii.
Cumpără acum!
BB Cream BB Cream - mediu Această cremă BB folosește o tehnologie "totul într-o cremă". Combină toți pașii rutinei zilnice de înfrumusețare într-un singur gest, o îngrijire pe termen lung și o atingere delicată de make-up pentru un efect de piele de bebeluș. Salvează timp cu acest produs de îngrijire a pielii: o singură aplicare hidratează, uniformizează și oferă strălucire pielii. bb-cream

BB Cream BB Cream - mediu

BB Cream
BB Cream BB Cream - mediu
O formulă inovativă pentru o îngrijire nouă și completă a pielii.
Formula cremei Garnier BB oferă un răspuns global complet nou: îngrijire si hidratare, acoperire reală și protecție UV. Cu crema BB, îngrijirea pielii devine efectivă, practică și simplă.

Complex de hidratare: combinația dintre acidul hyaluronic și microsfere de Lipidure și glicerină permite o dublare a cantității de apă reținută de piele. (în comparație cu tinctura cu 7% glicerina).

Un ingredient activ pentru o piele radioasă: Vitamina C este foarte cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și a efectelor sale împotriva radicalilor liberi, efecte ce duc la o piele luminoasă și radioasă.

O barieră protectoare: Filtru UV cu SPF 15 protejează pielea de efectele razelor solare.

O textură ușoara și confortabilă: Creama BB Miracle Skin Perfector este îmbogățită că pigmenți minerali care înfrumusețează delicat și instantaneu pielea. Textura sa se întinde perfect pe piele și se absoarbe rapid. Se poate găsi în două nuanțe (Light și Medium) pentru un efect natural pe orice tip de piele.

BB Cream BB Cream - mediu

BB Cream
BB Cream BB Cream - mediu
Eficiență dovedită*: imediat pielea este înfrumusețată, hidratată și protejată. Complexitatea pielii este fină și luminoasă:
- Senzație de hidratare pentru 82.5%* dintre femei
- Piele instantaneu mai fină după aplicare 96.8%*
- Reducere vizibilă a roșeții pielii 71.4%*
- Subliniază complexitatea pielii 90.5%*
- Oferă o strălucire naturală și sănătoasă 93.7%*
- Dă pielii o complexitate strălucitoare, radiantă 81%*


* Testată pe 63 subiecți
Testată dermatologic.

Aceeaşi marcă

Recenziile produsului

Uploadează fotografia ta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
* Câmpuri obligatorii
Thanks for your contribution!

Your testimonial will be online soon.
The Garnier team

Fii primul care îşi împărtăşeşte opinia