BB Cream BB Cream pentru ten gras - mediu

BB Cream

BB Cream BB Cream pentru ten gras - mediu

Soluția BB Cream pentru tenul gras.
Am creat o cremă BB special concepută pentru tenul gras. Pentru un look perfect matifiat încearcă formula fără uleiuri de la BB Cream.
CUMPĂRĂ ACUM!
BB Cream BB Cream pentru ten gras - mediu Am creat o cremă BB special concepută pentru tenul gras. Pentru un look perfect matifiat încearcă formula fără uleiuri de la BB Cream. bb-cream
5 1
5
Prietenul meu din adolescenta 😇

BB Cream BB Cream pentru ten gras - mediu

BB Cream
BB Cream BB Cream pentru ten gras - mediu
O formulă inovativă pentru o îngrijire nouă și completă a pielii.

Formula cremei Garnier BB oferă un răspuns global complet nou: îngrijire și hidratare, acoperire reală și protectie UV. Cu crema BB, îngrijirea pielii devine efectivă, practică și simplă.

Complex de hidratare: combinația dintre acidul hyaluronic și microsfere de Lipidure și glicerină permite o dublare a cantității de apă reținută de piele. (în comparație cu tinctura cu 7% glicerină)

Un ingredient activ pentru o piele radioasă,
Vitamina C este foarte cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și a efectelor sale împotriva radicalilor liberi, efecte ce duc la o piele luminoasă și radioasă.

O barieră protectoare: Filtru UV cu SPF 15 protejează pielea de efectele razelor solare.

O textură ușoară si confortabilă: Creama BB Miracle Skin Perfector este îmbogățtită că pigmenți minerali care înfrumusețează delicat și instantaneu pielea. Textura sa se întinde perfect pe piele și se absoarbe rapid. Se poate găsi în două nuanțe (Light și Medium) pentru un efect natural pe orice tip de piele.

Aceeaşi marcă