BB Cream BB Cream pentru ten gras - deschis

bbcream_ten_gras_deschis

BB Cream BB Cream pentru ten gras - deschis

Combinația BB Cream pentru tenul gras.
Am creat o cremă BB special concepută pentru tenul gras. Pentru un look perfect matifiat încearcă formula fără uleiuri de la BB Cream.
CUMPĂRĂ ACUM!
bbcream_ten_gras_deschis BB Cream pentru ten gras - deschis Am creat o cremă BB special concepută pentru tenul gras. Pentru un look perfect matifiat încearcă formula fără uleiuri de la BB Cream. bb-cream

BB Cream BB Cream pentru ten gras - deschis

bbcream_ten_gras_deschis
BB Cream BB Cream pentru ten gras - deschis
O formulă inovativă pentru o îngrijire nouă și completă a pielii.

Formula cremei Garnier BB oferă un răspuns global complet nou: îngrijire și hidratare, acoperire reală și protecție UV. Cu crema BB, ingrijirea pielii devine efectiva, practica si simple:

Complex de hidratare: combinația dintre acidul hyaluronic și microsfere de Lipidure și glicerină permite o dublare a cantității de apă reținută de piele. (în comparație cu tinctură cu 7% glicerină)

Un ingredient activ pentru o piele radioasă
: Vitamina C este foarte cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și a efectelor sale împotriva radicalilor liberi, efecte ce duc la o piele luminoasă și radioasă.

O barieră protectoare: Filtru UV cu SPF 15 protejează pielea de efectele razelor solare.

O textură ușoară și confortabilă
: Creama BB Miracle Skin Perfector este îmbogățită cu pigmenți minerali care înfrumusețează delicat și instantaneu pielea. Textura sa se întinde perfect pe piele și se absoarbe rapid. Se poate găsi în două nuanțe (Light și Medium) pentru un efect natural pe orice tip de piele.

Aceeaşi marcă