Aloe Vera Balsam

AloeVera

Aloe Vera Balsam

Vă doriți un balsam care să descurce părul și care să îl facă mătăsos și strălucitor?
Balsamul Garnier Ultra Doux cu Aloe Vera a fost special creat pentru dumneavoastră și are o formulă nouă, revitalizantă pentru toate tipurile de păr. Acesta conține aloe vera*, recunoscută pentru virtuțile sale de îngrijire și revitalizare a părului, și are o textură cremoasă care se topește instantaneu pe părul tău.

*extracte
Cumpără acum!
AloeVera Balsam Balsamul Garnier Ultra Doux cu Aloe Vera a fost special creat pentru dumneavoastră și are o formulă nouă, revitalizantă pentru toate tipurile de păr. Acesta conține aloe vera*, recunoscută pentru virtuțile sale de îngrijire și revitalizare a părului, și are o textură cremoasă care se topește instantaneu pe părul tău.

*extracte
aloe-vera

Aloe Vera Balsam

AloeVera
Aloe Vera Balsam
Vitalitate extremă luată din inima plantelor
Garnier Ultra Doux a selectat cu atenție ingrediente naturale unice pentru a oferi părului dumneavostră cea mai bună îngrijire.
Aloe vera este o planță bogată in vitamine, minerale și oligoelemente. Este cunoscută pentru proprietățile revitalizante asupra părului, dar și pentru faptul ca îl protejează, hranește și il face să devină mai mătăsos.

Aloe Vera Balsam

AloeVera
Aloe Vera Balsam
Rezultatul? Ușor de pieptănat, părul este plin de vitalitate.
Balsamul Garnier Ultra Doux cu Aloe Vera vă oferă un păr frumos și strălucitor, plin de vitalitate și ușor de pieptănat.
Părul își recapătă vitalitatea și devine mătăsos.
Parfumul său proaspăt transformă aplicarea balsamului într-un adevărat moment de relaxare.

Aceeaşi marcă