Ritualul Minune

Bun venit în lumea minunată a uleiurilor de argan și camelie care tratează instantaneu părul uscat și lipsit de vitalitate. Gama de îngrijire a părului Ritualul Minune de la Ultra Doux aparținând Garnier combină cele două ingrediente deosebit de bogate, uleiul de argan și uleiul de camelie într-o formulă perfectă, pentru a-ți hrăni și proteja instantaneu părul. Uleiul de argan este bine cunoscut pentru proprietățile sale nutritive, în timp ce uleiul de camelie lasă părul lucios și moale. Deoarece firul de păr este hrănit de la rădăcină spre vârf, acesta este lăsat instantaneu mai moale și mai suplu - atât vizual, cât și la atingere.


Găsiți-vă produsul Ultra Doux Ritualul Minune:


Șamponul Minunat curăță perfect orice tip de păr și oferă mai multă strălucire și viață părului uscat și lipsit de vitalitate

Balsamul Minunat lasă instantaneu părul moale 

Uleiul Minunat se poate utiliza zilnic pentru un păr mai moale și strălucitor sau îl poți utiliza înainte de a folosi uscătorul de păr sau înainte de coafare pentru a facilita pieptănarea.
- Masca minunată hrănește părul până la vârfuri, îi redă suplețea și catifelarea, fiind mai strălucitor şi mai uşor de coafat

Selectie
  • There are no matching products in this brand. If you wish to look at matching products of other brands, please [click here].