Hair Drink BananaHair Drink BananaHair Drink Banana

Fructis Balsam Lichid pentru parul uscat Garnier Fructis Hair Food Banana

Balsamul lichid cu tehnologie lamelara pentru parul uscat Fructis Hair Food Banana asigura descurcarea instantenee a parului, de 10X mai multa hranire* si stralucire de oglind.


marime
390 ml

Beneficii

Formula noastra de origine naturala contine lamele ultra-subtiri care acopera fibra parului pentru a catifela si oferi stralucire. Hair Drink Banana este special formulat cu 97% ingrediente de origine naturala**, este 100% vegan*** si nu conține silicon pentru o senzatie naturala a parului. Nu pastrați produsul la temperaturi scazute.

**Restul de 3% din ingrediente sunt necesare pentru a asigura o senzatie placuta si o buna conservare a formulei.

***Formula vegana, fara ingrediente si derviate de origine animala.


Ingrediente

1261317 C - PROPYLENE GLYCOL ● ALCOHOL DENAT. ● CETYL ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE ● MUSA SAPIENTUM WATER / BANANA WATER ● COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL ● DICAPRYLYL CARBONATE ● DICAPRYLYL ETHER ● AQUA / WATER ● GLYCERIN ● PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE ● LACTIC ACID ● TOCOPHEROL ● POTASSIUM SORBATE ● SODIUM BENZOATE ● COUMARIN ● BENZYL ALCOHOL. F.I.L (Z70017391/1)


Descriere produs

Balsamul lichid cu tehnologie lamelara pentru parul uscat Fructis Hair Food Banana asigura descurcarea instantenee a parului, de 10X mai multa hranire* si stralucire de oglind.

*Test instrumental.*Test instrumental.


Utilizare

UTILIZARE:

1. Dupa samponare, eliminati excesul de apa din par.

2. Aplicati pe lungimi, astfel: pentru parul fin 1 doza. Pentru parul mediu si gros: 2-3 doze. Pentru parul lung: adaugati inca o doza.

3. Masati lungimile timp de 10 secunde, apoi clatiti.


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Belgia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.