1 0048 Crema de zi strugure PNM1 0048 Crema de zi strugure PNM1 0048 Crema de zi strugure PNM

Skin Naturals Crema hidratanta de zi cu Strugure Garnier Skin Naturals pentru ten normal si mixt

Noua noastra formula hidratanta cu 96%* ingrediente de origine naturala combina: Strugurele, ce restabileste supletea si stralucirea pielii; Antioxidantul natural care protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe. Pielea este mai moale si hidratata 48h**. Zi dupa zi, devine mai supla si radianta. *Restul de 4% dintre ingredientele ramase ale formulei garanteaza experienta senzoriala a utilizarii produsului si o buna conservare a acestuia. Aceasta formula nu contine parabeni, silicon si coloranti sintetici. **Test instrumental, 24 de femei.

marime
50 ml

Crema hidratanta de zi cu Strugure Garnier Skin Naturals pentru ten normal si mixt

Formula acestui produs contine 96%* ingrediente de origine naturala. Ingredientele pe care le folosim pot proveni din surse diferite. *Restul de 4% dintre ingredientele ramase ale formulei garanteaza experienta senzoriala a utilizarii produsului si o buna conservare a acestuia. Aceasta formula nu contine parabeni, silicon si coloranti sintetici.

Utilizare

Aplicati pe fata dimineata si seara. Pentru rezultate optime, curatati tenul in prealabil cu un produs de curatare din gama Garnier Skin Naturals.