1 0048 Crema de zi strugure PNM1 0048 Crema de zi strugure PNM1 0048 Crema de zi strugure PNM

Skin Naturals Crema hidratanta de zi cu Strugure Garnier Skin Naturals pentru ten normal si mixt

Noua noastra formula hidratanta cu 96%* ingrediente de origine naturala combina: Strugurele, ce restabileste supletea si stralucirea pielii; Antioxidantul natural care protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe. Pielea este mai moale si hidratata 48h**. Zi dupa zi, devine mai supla si radianta. *Restul de 4% dintre ingredientele ramase ale formulei garanteaza experienta senzoriala a utilizarii produsului si o buna conservare a acestuia. Aceasta formula nu contine parabeni, silicon si coloranti sintetici. **Test instrumental, 24 de femei.

marime
50 ml

Crema hidratanta de zi cu Strugure Garnier Skin Naturals pentru ten normal si mixt

Formula acestui produs contine 96%* ingrediente de origine naturala. Ingredientele pe care le folosim pot proveni din surse diferite. *Restul de 4% dintre ingredientele ramase ale formulei garanteaza experienta senzoriala a utilizarii produsului si o buna conservare a acestuia. Aceasta formula nu contine parabeni, silicon si coloranti sintetici.

Utilizare

Aplicati pe fata dimineata si seara. Pentru rezultate optime, curatati tenul in prealabil cu un produs de curatare din gama Garnier Skin Naturals.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.