Skin Naturals Crema hidratanta de zi cu Apa de Trandafir Garnier Skin Naturals pentru ten uscat si sensibil

Noua noastra formula hidratanta cu 96%* ingrediente de origine naturala combina: Apa florala de trandafir, renumita pentru proprietatile sale calmante, ce reduce senzatia de piele care tine, hidrateaza pielea, catifeleaza si restabileste supletea; Antioxidantul natural care protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe. Pielea este mai moale si hidratata 48h**. Zi dupa zi, devine mai supla si radianta. *Restul de 4% dintre ingredientele ramase ale formulei garanteaza experienta senzoriala a utilizarii produsului si o buna conservare a acestuia. Aceasta formula nu contine parabeni, silicon si coloranti sintetici. **Test instrumental, 24 de femei.

marime
50 ml

Crema hidratanta de zi cu Apa de Trandafir Garnier Skin Naturals pentru ten uscat si sensibil

Formula acestui produs contine 96%* ingrediente de origine naturala. Ingredientele pe care le folosim pot proveni din surse diferite. *Restul de 4% dintre ingredientele ramase ale formulei garanteaza experienta senzoriala a utilizarii produsului si o buna conservare a acestuia. Aceasta formula nu contine parabeni, silicon si coloranti sintetici.

Utilizare

Aplicati pe fata dimineata si seara. Pentru rezultate optime, curatati tenul in prealabil cu un produs de curatare din gama Garnier Skin Naturals.