3600541744745 1350 18003600541744745 1350 18003600541744745 1350 1800

Skin Naturals Garnier Skin Naturals servetele demachiante micelare cu uleiuri

Servetelele demachiante micelare cu uleiuri reprezinta o solutie eficienta pentru curatarea tenului si indepartarea tuturor tipurilor de machiaj, inclusiv cel rezistent la transfer.

marime
25 buc

Garnier Skin Naturals servetele demachiante micelare cu uleiuri

Servetelele demachiante micelare cu uleiuri reprezinta o solutie eficienta pentru curatarea tenului si indepartarea tuturor tipurilor de machiaj, inclusiv cel rezistent la transfer.

Utilizare

Indeparteaza banda adeziva a pachetului. Extrage un servetel si demachiaza-ti tenul. Nu este nevoie de clatire. Inchide imediat banda adeziva a pachetului pentru a evita uscarea servetelelor. Potrivit pentru ten, buze si ochi, inclusiv pentru purtatorii de lentile de contact.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Franța într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.