Strălucire

Lax fixativ pentru păr colorat și Shine Garnier Fructis Style Ceară Shine utilizează forța naturală a bambusului pentru a da o fixare  puternică, flexibilă, cu ultra rezistență. Părul dumneavoastră va avea o definire și strălucire de lungă durată.

Ceara Shine reprezintă un stil flexibil, care respectă păruldumneavoastră, nu uscucă, nu îngroașă și nu lasă reziduuri vizibile pe păr.

Mențineți-vă părul umed și în formă cât este ziua de lungă cu Gel Wet Shine. Aspectul umed permite strălucire puternică și susținere maximă, deoarece părul este acoperit complet și i se dă forma oricărei coafuri dorite. Pur și simplu frecați produsul între degete și aplicați-l pe păr începând de la spate și ajungând până în față. Finalizați pieptănând cu degetele părul de pe frunte și verificați cât de ușor de coafat și de modificat este părul dumneavoastră.

Lac fixativ pentru strălucire de la Garnier Fructis Brilliance îmbogățit cu exctract de bambus. Formula sa unica învăluie firele de păr cu agenți rezistenți la umiditate. Părul rămâne drept și usor de aranjat, păstrându-și strălucirea și rezistența la umiditate.
Selectie
  • There is no product matching with this filter. If you look at a product for this filter, click here All products for this one