Balsam de corp hidratant Superfood lapte de ovazBalsam de corp hidratant Superfood lapte de ovazBalsam de corp hidratant Superfood lapte de ovaz

Superfood Balsam de corp hidratant Superfood Lapte de ovaz + Fractii Probiotice

Balsam de corp hidratant pentru pielea sensibila. Hidrateaza pana la 10 straturi celulare ale epidermului pentru 48H.* Produsul este recomandat pentru pielea sensibila.  

marime
380 ml

Detalii produs

Balsam de corp hidratant pentru pielea sensibila. Hidrateaza pana la 10 straturi celulare ale epidermului pentru 48H.* Produsul este recomandat pentru pielea sensibila.                  *Test instrumental, 24 voluntari.


Beneficii

Formula imbogatita cu LAPTE DE OVAZ, foarte concentrat in nutrienti hidratanti si FRACTII PROBIOTICE, un activ cunoscut pentru proprietatile sale de reparare a barierei cutanate a pielii. Hipoalergenic. Fara parfum. Ingrediente cu 98% origine naturala.


Utilizare

Aplicati o cantitate generoasa pe pielea curatata in prealabil. Potrivit pentru utilizare zilnica. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supravegherea adultilor.

Ingrediente

AQUA/WATER GLYCERIN ISOPROPYL PALMITATE BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/ SHEA BUTTER PROPANEDIOL CETYL ALCOHOL MYRISTYL MYRISTATE ZEA MAYS STARCH/ CORN STARCH AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT / OAT KERNEL EXTRACT CARBOMER SODIUM HYDROXIDE BIFIDA FERMENT LYSATE CAPRYLYL GLYCOL CITRIC ACID LACTIC ACID ACETIC ACID

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.