Header about Garnier

Intrebări?

Vă rugăm să ne contactați prin

e-mail

sau la numărul de telefon: 0212040000

Scopul nostru este să oferim produse deștepte, simple și multifuncționale, luând în calcul cel mai bun raport calitate-preț. De ce să cheltuim mai mult?

Inovația Garnier înseamnă produse la care nu te aștepți, creative și fără precedent, câteodată născute din studierea trend-urilor străine, cum ar fi cremele noastre BB, efectul optic de umbră sau chiar surpinzătoarele texturi ale cremelor Moisture Match.

Un pionier în vopsirea acasă înca din 1960 cu marca Belle Color, încă foarte populară printre femeile franceze, Garnier nu s-a oprit din a inova și din a se extinde global cu Nutrisse și Color Naturals, două mărci de top din piața emergentă. Încă din 2002 Garnier a propulsat vopsirea permanentă a părului într-o nouă eră cu Olia.

Marca a construit relații profunde cu consumatorii săi în domeniul îngrijirii părului, în special în 1980 cu Ultra Doux, care a ajuns să întruchipeze îngrijirea naturală și delicată a părului pentru mai multe generații de consumatori, iar mai apoi cu Fructis în 1990.

Un adevarat expert în îngrijirea pielii, Garnier vine cu o gamă largă de produse, de la îngrijirea tenului la protecție solară, dintre care unele au devenit indispensabile: Ambre Solaire – marca istorică de protecție și senzorialitate, precum Garnier Body și bineînțeles neînlocuibila crema BB de la Garnier.

Intrebări?

Vă rugăm să ne contactați prin

e-mail

sau la numărul de telefon: 0212040000