first fixed slider
Haarlotion la lotion garnier

Am trecut testul timpului

Marca a fost fondata in anul 1904, in Franta, odata cu lansarea primei lotiuni de par pe baza de plante, pantentata de Alfred Amour. De-a lungul timpului, Garnier s-a dezvoltat in ingrijirea tenului si si-a consolidat reputatia de expert in frumusete.

Iubim natura

Garnier este recunoscut pentru folosirea produselor naturale, a fructelor, semintelor, florilor. Ingredientele sunt extrase avand la baza tehnologii si tehnici de ultima generatie.

granaatappel
gezicht zonder make-up

Frumusete autentica

Frumusetea moderna inseamna sanatate. Garnier nu te indeamna sa te ascunzi. Garnier ofera produse simplu formulate pentru piele si par, care te faci sa radiezi.

Frumusete sustenabila

Garnier aduce produse de frumusete unui numar vast de consumatori si este angrenat sa asigure ingrediente din surse etice. Incercam in mod constant sa reducem amprenta de carbon a ambalajelor noastre si sa incercam sa imbunatatim profilul nostru ecologic. Lucram, de asemenea, sa formulam produsele intr-un mod biodegradabil.

Zonneschijn door bladeren
Twee vrouwen

Dreptul tuturor la frumusete

Garnier este o marca internationala pentru ingrijirea tenului si a parului, prezent cu sub-marci in cele 4 categorii si 7 zone de expertiza. Oferim solutii de ingrijire inovatoare, accesibile, formulate sa satisfaca nevoile tuturor femeilor din lume.