IMPORTANT: Like how this shade looks on you? Make sure it works with your hair. Take our 1-minute haircolor quiz to be certain.

Afla cum sa iti schimbi virtual nuanta parului folosind serviciul de testare virtuala

Pasul 1: Selecteaza modul in care vrei sa testezi acest serviciu

Cea mai buna varianta de a testa o nuanta de vopsea inainte de a o cumpara! Este atat de usor sa testezi datorita tehnologiei noastre de testare virtuala. Pentru a incepe, trebuie sa selectezi daca vrei sa testezi live cu camera telefonului sau a webcamului sau daca preferi sa incarci un selfie. Orice varianta alegi, va functiona minunat!

Pasul 2: Descopera nuanta care ti se potriveste

Look-ul tau virtual este aproape complet! Testeaza toate nuantele, compara-ti favoritele si gaseste nuanta potrivta pentru tine, fara sa fii nevoit sa faci vreun compromis. Asigura-te ca ai lumina naturala si ca foloseste browserul telefonului tau pentru o experiente fara probleme.

Pasul 3: Distribuie imaginea prietenilor tai sau cumpara

Momentul adevarului! Salveaza imaginea pentru a o trimite prietenilor tau sau distribuie noul look pe retelele de socializare pentru a le vedea reactia. Nu uita sa adaugi #NuantaMeaGarnier! Daca ai gasit nuanta potrivita pentru tine, o poti cumpara online sau din magazinele partenere.