Deodorantele Action Control Thermic

Specialistii Garnier dezvolta in mod constant formule inovatoare de produse de ingrijire si infrumusetare, iar deodorantele din gama Action Control Thermic nu fac exceptie. Antiperspirantele pentru femei si barbati Action Control Thermic sunt concepute pentru a reduce transpiratia in special in conditii de temperaturi ridicate sau activitate fizica intensa, oferind in acelasi timp o senzatie indelungata de prospetime.

arata (4)rezultat(e)

brand

  • Action Control
  • Action Control Thermic
  • Extreme
  • Garnier Mineral
  • Hyaluronic care
  • Invisible Black White color
  • Mangnesium Ultra Dry
  • Protection 6
  • Pure Active

Cantitate

Gen

Tip

Alegerea deodorantului potrivit nevoilor tale

Sunt mai multi factori pe care ii poti lua in considerare atunci cand vrei sa-ti alegi un deodorant, de la tipul tau de piele la stilul tau de viata. Astfel, daca ai pielea sensibila, alege intotdeauna un deodorant care sa nu contina alcool sau alte ingrediente iritante. O optiune excelenta sunt deodorantele care au in formula lor ingrediente naturale, precum uleiul esential de arbore de ceai, aloe vera sau bicarbonatul de sodiu.


Apoi, este foarte important sa cunosti diferenta dintre un deodorant si un antiperspirant. Deodorantele au rolul de a  neutraliza mirosurile, in timp ce antiperspirantele reduc transpiratia. Exista unele produse care pot combina ambele functii, iar alegerea o poti face doar luand in calcul nevoile tale specifice. 


Un deodorant eficient trebuie sa ofere protectie pe termen lung, de minumum 24 de ore. Daca esti o persoana foarte activa sau practici regulat un sport, mai ales de mare intensitate, poti alege un deodorant care ofera protectie 72 sau 96 de ore. 


In functie de preferintele personale, poti alege un deodorant cu sau fara parfum. Asigura-te intotdeauna ca deodorantul se potriveste olfactiv cu celelalte produse de ingrijire pe care le folosesti, de exemplu, lotiunile de corp sau parfumurile.


Unii specialisti in ingrijirea pielii recomanda sa folosesti alternativ mai multe deodorante, pentru ca organismul sa nu se obisnuiasca cu un singur produs.

Beneficiile produselor din gama Action Control Thermic

Gama Action Control Thermic include antiperspirante barbati si antiperspirante femei cu ingrediente termoactive si Mineralit* patentat, un compus de origine naturala, din roca vulcanica. Mineralitul poate sa absoarba de 2,5 ori greutatea sa in apa, fiind de cinci ori mai absorbant decat talcul. Formula inovatoare ajuta la prevenirea transpiratiei excesive si a mirosurilor neplacute, in timp ce  permite pielii sa respire. Majoritatea produselor din gama Garnier Action Control Thermic ofera protectie impotriva umezelii si mirosurilor neplacute timp de pana la 72 de ore, chiar si la temperaturi foarte ridicate, de 45°C. 


In plus, deodorantele Action Control Thermic  sunt disponibile atat in format roll-on, cat si spray, pentru toate gusturile.

Tipuri de produse antiperspirante

Deodorante roll-on, tip stick, spray-uri ori creme - pe piata exista mai multe tipuri de antiperspirante. Orice format ai alege, sunt usor de aplicat si sunt eficiente in reducerea transpiratiei. Insa tine cont ca anumite deodorante pot lasa urme albe sau galbene pe haine. Cauta mereu formule fara reziduuri, pentru a evita aceasta problema.