mangomangomango

Superfood Crema de corp hidratanta Superfood Mango + Vitamina C

Crema de corp hidratanta cu efect de luminozitate si absorbtie rapida. Hidrateaza pana la 10 straturi celulare ale epidermului pentru 48H.*               

*Test instrumentalt, 24 voluntari. Produsul este recomandat pentru pielea uscata, lipsita de luminozitate.


marime
380 ml

Detalii produs

Crema de corp hidratanta cu efect de luminozitate si absorbtie rapida. Hidrateaza pana la 10 straturi celulare ale epidermului pentru 48H.*               

*Test instrumentalt, 24 voluntari. Produsul este recomandat pentru pielea uscata, lipsita de luminozitate. 


Beneficii

Formula imbogatita cu extract de MANGO, bogat in nutrienti hidratanti si VITAMINA C*, un activ cunoscut pentru proprietatile sale de iluminare a pielii. Ingrediente cu 97% origine naturala. *Derivat de Vitamina C.

Utilizare

Aplicati o cantitate generoasa pe pielea curatata in prealabil. Potrivit pentru utilizare zilnica. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supravegherea adultilor. 


Ingrediente

AQUA/WATER GLYCERIN ISOPROPYL PALMITATE BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/ SHEA BUTTER PROPANEDIOL CETYL ALCOHOL MYRISTYL MYRISTATE ZEA MAYS STARCH/ CORN STARCH MANGIFERA INDICA FRUIT EXTRACT/MANGO FRUIT EXTRACT HEALIANTHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL CARBOMER SODIUM HYDROXIDE ASCORBYL GLUCOSIDE CAPRYLYL GLYCOL CITRIC ACID POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.