360054241640536005424164053600542416405

BB cream Garnier Skin Naturals BB Cream All-in-one perfecting pentru ten normal, nuanta medie

Crema BB este o crema multifunctionala hidratanta de zi cu pigmenti minerali de uniformizare si protectie UV.

marime
50 ml

Descriere produs

Printr-o singura aplicare crema BB uniformizeaza nuanța pentru 12h**, corecteaza liniile si imperfectiunile, ofera mai multa stralucire tenului, hidrateaza pentru 24h* si protejeaza împotriva razelor UV - factor de protectie solara SPF 15. Rezultat: Dintr-o singura aplicare, aspectul obosit al tenului este inlaturat! Tenul dumneavoastra are un aspect sanatos si radiant. *Test instrumental. **Auto-evaluare, 66 de subiecti.

Utilizare

Aplicati crema BB pe tenul curat ca pe crema dumneavoastra normala de hidratare. Pentru zonele in care aveti nevoie de acoperire mai mare, utilizati mai mult produs.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.