Hyaluronic Rose Gel-creamHyaluronic Rose Gel-creamHyaluronic Rose Gel-cream 360054240238536005424023853600542402385

Skin Naturals Gel - crema Garnier Skin Naturals Hyaluronic Rose

Formula, ce contine 96%* ingrediente de origine naturala, ofera hidratare pentru 48h**, hraneste intens si calmeaza tenul. Se aplica dimineata si seara pe tenul curatat in prealabil. Formula vegana, fara ingrediente de origine animala. Produsul este testat dermatologic. *Restul de 4% garanteaza experienta senzoriala a utilizarii produsului si o buna conservare a formulei. **Hidratare 48h: test instrumental, 24 de femei.

marime
50 ml

Detalii produs

Gel-crema pentru netezire si iluminare Hyaluronic Rose. Rezultate vizibile dupa 1 saptamana*: hidrateaza tenul, restabileste elasticitatea tenului zi dupa zi si ii reda luminozitatea. *Test consumatori, 54 persoane. Aceasta crema este potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si cel sensibil.

Beneficii

Aceasta crema hidratanta cu textura lejera este imbogatita cu apa de trandafiri si acid hialuronic, ambele de origine naturala.

Utilizare

Aplicati crema BB pe tenul curat ca pe crema dumneavoastra normala de hidratare. Pentru zonele in care aveti de nevoie de acoperire mai mare, utilizati putin mai mult produs.

Ingrediente

AQUA / WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL ETHER, ALCOHOL DENAT., GLYCERYL STEARATE SE, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, STEARYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF, JUICE POWDER, VITIS VINIFERA FRUIT WATER / GRAPE FRUIT WATER STEARIC ACID, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHYTATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, SALICYLIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Rutina tenului sensibil