Garnier Gel de curatare pentru ten gras Pure Active Charcoal Cleansing GelGarnier Gel de curatare pentru ten gras Pure Active Charcoal Cleansing GelGarnier Gel de curatare pentru ten gras Pure Active Charcoal Cleansing Gel

Pure Active Garnier Gel de curatare pentru ten gras Pure Active Charcoal

Gelul de curatare reduce punctele negre, excesul de sebum si impuritatile. Testat dermatologic.

marime
200 ml

Descriere produs

Formula este imbogatita cu carbune si acid salicilic. Gelul este recomandat pentru curatarea tenul gras, cu puncte negre.

Utilizare

Aplicati zilnic pe fata umeda. Clatiti din abundenta. Evitati zona ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Rutina tenului mixt, gras