3600542109734 1350 18003600542109734 1350 18003600542109734 1350 1800 1 0027 packshot orange1 0027 packshot orange1 0027 packshot orange

Skin Naturals Garnier Skin Naturals Apa Micelara bifazica cu ulei de Argan Garnier Skin Naturals Apa Micelara bifazica cu ulei de Argan

Apa micelara bifazica Skin Naturals imbogatita cu ulei de argan este un produs eficient de indepartare a tuturor tipurilor de machiaj, chiar si a celui rezistent la transfer, de curatare a tenului si eliminare a impuritatilor si urmelor de poluare. Fara senzatie de ten uleios. Produsul este testat dermatologic si oftalmologic. Fara senzatie de ten uleios. Produsul este testat dermatologic si oftalmologic.

marime

Descriere produs

Formula este imbogatita cu:
- Micele, ce atrag impuritatile ca un magnet;
- Ulei demachiant si ulei de argan eficient. Odata amestecate, cele doua faze se activeaza pentru a indeparta instantaneu toate tipurile de machiaj, impuritatile si urmele de poluare.
Rezultatul: Un ten fin, perfect curatat, fara a fi uleios.

Utilizare

Aplicati pe ten, ochi si buze cu ajutorul unei dischete demachiante, fara sa frecati. Nu necesita clatire.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Rutina tenului sensibil