Coafura par lung forma fetei Coafura par lung forma fetei

Top 5 tunsori pentru par lung: indiferent de forma fetei voastre, exista o coafura pentru voi

Vreti sa schimbati coafura parului vostru lung? Iata cum sa alegeti cea mai buna coafura pentru par lung potrivita forma fetei voastre. Pentru a face cea mai buna alegere pentru voi, luati in considerare pe langa tunsoarea curenta si grosimea si textura parului, precum si de timpul pe care trebuie sa-l acordati coafatului in fiecare zi.

Parul lung nu trebuie doar sa stea cuminte in jurul umerilor - il puteti folosi pentru a va incadra fata si a va evidentia cele mai frumoase trasaturi. Nu sunteti siguri ce coafura vi se potriveste? Iata o listă cu cele mai bune 5 *tunsori pentru par lung* de unde poti alege, indiferent daca fata ta e rotunda, in forma de inima, ovala sau lunga.

Cuprins

1. Par lung cu breton


Pentru o coafura simpla, cu linii curate si clasice, alegeti *parul lung cu breton*. Acest look trebuie realizat cu precizie, asa ca asigurati-va ca bretonul este taiat drept. Perfecta pentru fetele ovale si in forma de inima, aceasta tunsoare este excelenta pentru a conferi parului subtire sau fin un aspect mai voluminos. Este cel mai usor de realizat pe parul drept si arata cel mai bine atunci cand suvitele sunt super-elegante. Daca parul vostru nu este drept natural, o trecere cu placa de par prin el va face minuni.

2. Par lung cu suvite


*Coafurile pentru par lung cu suvite* sunt excelente pentru a adauga miscare naturala, fluida, in special pe parul cu fir gros. Daca aveti fata in forma de inima sau ovala, incercati sa imbinati fluiditatea si textura suvitelor cu liniile curate ale unui breton taiat drept.

3. Par lung, tuns gradual


Suvitele lungi, tunse gradual in scari arata minunat pe orice tip de par, de la parul drept la parul cu bucle mari si romantice. Alegeti tunsoarea potivita formei fetei voastre, cu suvite care sa va incadreze fata; suvitele mai scurte se potivesc cel mai bine pentru fetele lungi si triunghiulare, in timp ce suvitele mai lungi avantajeaza fetele rotunde sau in formă de inima. Pentru a obtine nivelul dorit de volum si acea miscare naturala, fluida a parului la aceasta coafura, atunci cand parul este purtat drept, cel mai bine este sa-l uscati cu o perie rotunda. Doriti ca buclele voastre sa ,,explodeze'' la acest look utilizand un procedeu fara caldura? Folositi bigudiuri peste noapte și dimineata, dupa ce le indepartati, obtineti un cap plin de bucle ondulate.

4. Par lung, cu suvite ciufulite


Parul lung, cu suvite ciufulite este o optiune excelenta daca doriti un look cu mult stil dar cu o intretinere usoara. Foarte versatil, acest look se adapteaza tuturor texturilor, dar relaxarea, aspectul ravasit il fac perfect parului ondulat- de la cel cu bucle mari pana la cel ondulat cu bucle mici, deoarece accentuează fluxul natural de bucle care curg lin. Aceasta coafura se potriveste tuturor tipurilor de fate; adaptati-o la forma fetei voastre lasand suvitele pana sub barbie pentru fetele rotunde sau in forma de inima sau deasupra barbiei pentru fetele lungi sau dreptunghiulare. Daca aratati cel mai bine cu fata libera, fixati parul in spate cu un elastic sau leagati o panglica in jurul sau pentru un aspect distractiv, feminin.

5. Piecey lob: sa fiti sic fara efort


Tunosoarea piecy lob este perfect pentru parul mediu-lung. Cand vine vorba de *coafuri usoare pentru parul lung*, putine sunt mai simple ca aceasta. Acesta coafura are lungimea pana la umeri, cu suvite lungi in jurul fetei și mai scurte la spate si in partile laterale. Cu aceasta tunsoare obtineti un look versatil: puteti sa lasati parul drept, sa-l ondulati sau va puteti lasa buclele naturale fara alt efort suplimentar. Acesta coafura se potriveste in special fetelor lungi, deoarece echilibreaza liniile unghiulare.
Lasati suvitele mai lungi in jurul fetei pentru a se potrivi fetelor ovale, rotunde sau in forma de inima.

Fie ca aveti fata alungita, ovala, rotunda sau in forma de inima, puteti personaliza cu usurinta aceste coafuri versatile pentru a se potrivi trasaturilor voastre.