Cum sa samponezi parul cret? Aflati in ghidul nostru pas cu pas Cum sa samponezi parul cret? Aflati in ghidul nostru pas cu pas

Cum sa samponezi parul cret? Aflati in ghidul nostru pas cu pas

Ingrijirea parului cret nu trebuie sa fie complicata. Descoperiti o rutina simpla de spalare si alegeti samponul si balsamul perfect pentru a va pastra buclele frumoase.

Ingrijirea parului cret prezinta un set complet diferit de provocari fata de cele pe care le prezinta parul drept. Unul dintre elementele fundamentale este procesul de spalare, iar elementul central este alegerea produselor potrivite. Citeste mai departe pentru a descoperi cat de des ar trebui sa te *speli pe parul cret * si cum sa il stilizezi pentru a creea si pastra bucle frumoase.
Cat de des ar trebui spalat parul cret?
Care este *samponul potrivit pentru parul cret*?
Ce alte produse de ingrijire ar trebui sa alegi?

Cum sa obtii buclele perfecte in trei pasi simpli

Pasul 1: Spala parul tau cret in conformitate cu textura Cat *de des iti speli parul* va depinde de grosimea acestuia. Parul cret fin are nevoie de un sampon hranitor la cateva zile si bucle medii la fiecare 2-3 zile. Pentru firul gros, astfel incat sa fie evitata epuizarea uleiurior naturale, o data sau de doua ori pe saptamana este in regula. In acest fel parul tau se simte curat si proaspat, cu buclele bine definite si pline de viata. Puteti folosi oricand un sampon uscat intre spalari daca aveti nevoie de o reimprospatare.

Pasul 2: Alegerea samponului perfect Pentru a evita temuta incretire, alegeti un sampon si un balsam care sa fie blande, dar intens hidratante, precum Botanic Therapy Argan Oil si Almond Cream Shampoo. Aplicati intotdeauna * samponul pentru parul cret * cand parul este ud, incepand direct pe scalp si creand spuma prin masaj cu varful degetelor. Apoi aduceti samponul in jos pe lungimi si masati cateva minute. Daca parul vostru este foarte gros, lucrati pe sectiuni mai mici pentru a va asigura ca fiecare fir este acoperit. Clatiti pana cand apa curge limpede.

Pasul 3: Aplicarea balsamului pentru hidratare maxima Cand aplicati balsam, folositi o cantitate buna pentru a va acoperi parul, evitand scalpul (acolo unde exista deja o concentratie mai mare de sebum). In schimb, concentrati-va asupra varfurilor si a lungimilor medii si lasati-l timp de pana la 10 minute pentru a-i oferi sansa de a se absorbi.

Parul cret are nevoie de o ingrijire suplimentara

Un sampon si un balsam usor hidratant sunt importante, dar si mai important este un plus de hrana profunda. Gama Botanic Therapy Argan Richness este conceputa special pentru a imblanzi parul dezordonat si foarte uscat, pentru a va lasa cu senzatia de basm moale si stralucire. Folosit ca un balsam leave-in, supune parul rebel si il mentine elegant, imbogatit si suplu pana la 72 de ore.

Pentru a profita la maximum de rutina de ingrijire a parului, luati in Considerare sa acordati parului cret un pic de dragoste si atentie suplimentara, incorporand o masca precum hranitorul 3-in-1 Fructis Banana Hair Food. Acesta poate fi folosit ca balsam, leave-in sau masca. Pentru parul ondulat pana la cret, cel mai bine este sa-l folositi ca o masca si sa-l clatiti. Daca aveti bucle stranse, folositi-l ca o masca leave-in si faceti o rasucire inainte de culcare. Te vei trezi cu bucle care sunt profund hidratate si frumos definite.

Ca ultima atingere, indepartati orice pericol de incretire cu ajutorul Fructis Nutricurls Contouring Air Dry Cream. Formula sa leave-in va calma si conditiona pentru un finisaj total imblanzit.

Acestia au fost cei 3 pasi simpli pentru a va bucura de bucle bouncy, cu aspect sanatos, fara probleme.

Produse pentru ingrijirea parului