top 3 sfaturi pentru obtinerea unui par ondulat superb top 3 sfaturi pentru obtinerea unui par ondulat superb

Cum sa obtineti un par ondulat superb: top 3 sfaturi in functie de coafura voastra

Va doriti ca parul vostru sa aiba bucle minunate si vibrante? Indiferent daca parul vostru este drept, ondulat sau cret in mod natural, urmati sfaturile noastre de top despre cum sa obtineti suvite ondulate fara a utiliza coafarea cu caldura sau tratamente dure. Folosind produsele potrivite si rasucind sau impletind parul dupa cum este necesar, puteti obtine buclele dorite!

V-ati saturat de suvitele voastre fara lipsite de viata? Exista o modalitate rapida de a adauga o intensitate vibranta parului vostru: ondulati-l. Iata *cum sa obtineti parul ondulat in mod natural *, indiferent de tipul vostru de par.

Daca ai parul usor undulat
Daca parul are o curba naturala subtila, chiar daca este ascunsa dupa un obicei zilnic de indreptare cu placa, obtinerea parului ondulat este usoara; trebuie doar sa impingeti buclele la suprafata. Incepeti prin samponare si aplicarea balsamului. Asigurati-va ca alegeti un balsam hidratant, deoarece hranirea suplimentara va ajuta la aparitia buclelor naturale. Strangeti usor excesul de apa din par cu un prosop. Apoi, pulverizati usor peste tot cu Fructis Style Wonder Waves Wave Enhancing Spray si pieptanati-l cu degetele prin par. Impartiti-va părul in secțiuni de dimensiuni mici si rasuciti suvitele pe care ati aplicat sprayul - rasucirea ajuta la incurajarea aparitiei buclelor. Odata ce parul vostru este suficient de ondulat, lasati-l pur si simplu sa se usuce la aer. Daca doriti sa fixati buclele obtinute, atunci uscați-l cu un uscator cu difuzor la o temperatura joasa. De asemenea, va puteți reimprospata buclele aplicand putin spray si strangeti-le in mana daca incep sa se lase în timpul zilei. Pentru lejerele *beach waves*, urmati aceiasi pasi, dar folosiți Fructis Beach Chic pentru a adauga textura si un look estival fara griji.

Pentru parul drept, drept
Ai parul drept in mod natural? Nu este nevoie sa cautati un ondulator pentru a va face bucle. Exista o modalitate usoara de a face acest lucru acasa, fara caldura. Iata *cum sa obțineti parul ondulat peste noapte*: incepeti prin samponare si aplicarea balsamului. Strangeti excesul de apa din par si lasati-l sa se usuce putin la aer. Apoi pulverizati pe parul umed Wonder Waves Spray si pieptanati. Apoi, pur și simplu impartiti parul in sectiuni si impletiti-l. Numarul de impletituri va determina marimea buclei pe care oobțineti. Faceti undeva intre 2 și 6 impletituri, daca doriti * bucle mari*. Pentru *bucle mai mici, mai definite*, faceti minim 10 impletituri. Lasați-l sa se usuce peste noapte si desfaceti-l dimineata pentru un look ondulat.

Daca aveți bucle saltarete
Iata *cum sa obțineti un par ondulat fara caldura* daca aveti *par cret*: Incepeți cu șuvițele proaspat spalate și date cu balsam. Puneti produsul fara clatire, si lasati parul sa se usuce la aer. Apoi, separati-l in sectiuni; secțiuni mai mari pentru bucle mai mari, secțiuni mai mici pentru un aspect mai strans și definit. Lucrati cate o secțiune pe rand, dati cu spray-ul Fructis Curl Shape Defining Spray gel. Pieptanati cu un pieptene cu dinti fini sau o perie din silicon pentru a asigura o acoperire buna. Apoi, impletiți parul pana la capete. Lasati aceasta coafura sa se fixeze peste noapte. Cand va treziti, desfaceti impletiturile si pieptanati-le cu degetele pentru un look unitar, *ondulat natural*.

Indiferent de tipul vostru de par, o cascada de suvite ondulate este o modalitate excelentă de a inviora un par lipsit de viata. Utilizati aceste sfaturi pentru a obtine propriile bucle personalizate.

Produse pentru ingrijirea parului