Coafarea parului pentru tine Coafarea parului pentru tine

Top 5 cele mai bune tunsori lungi in scari: ghidul final al coafurii

Top 5 cele mai bune tunsori lungi in scari: ghidul final al coafurii

Cunosti diferenta dintre straturile lungi dezordonate si cele graduale? Dar diferenta dintre tunsorile de precizie si cele de bob lung? Aici ai un ghid pentru cele mai in tendinte stiluri de aranjare a parului.

Cuprins:

 

Dintre toate *diferitele tipuri de tunsori pentru parul lung*, tunsorile in scari se remarca prin versatilitate. Scarile ofera ce este mai bun din toate: volumul si dinamismul tunsorii de lungime medie si dramatismul cuprinzator pe care il pot crea numai buclele lungi. Iata 5 dintre cele mai bune stiluri pentru parul lung de orice tip:

 

1. Tunsoare in scari cu breton

Daca privesti la perioada boema a anilor 70, poti observa ca aceasta tunsoare merge si pe suvitele ondulate cat si pe cele drepte. Lasarea buclelor tale naturale va adauga o nota relaxata lookului, in ton cu inspiratia boho. Aceasta tunsoare se potriveste cel mai bine pe fetele de forma ovala sau de tip inima. Aranjarea bretonului este usoara: impartiti-l cu degetele, apoi periati fiecare parte cu o perie mica rotunda de mistret pentru a curba usor capetele..

2.Tunsoare lunga in scari, cu aspect dezordonat

Aspectul dezordonat, inspirat de stilul Scandi fara griji, a dominat in ultimii ani. Acest look relaxat functioneaza la fel de bine pe parul ondulat, cret si drept. Daca aveti bucle, cereti o tunsoare uscata. Acest lucru va face sa vedeti mai usor cum se asaza in mod natural buclele voastre, astfel incat sa puteti crea straturi. Pentru parul fin si drept, adaugati dynamism si volum cu un amestec de *straturi scurte * si * straturi lungi *, dar nici unul intre ele.

3.Tunsori lungi de precizie

Taieturile de precizie si modelarea geometrica reapar in *tunsori in scari pentru par lung si drept*. Atingeti-l prin o tunsoare cu Breton scurt, cu straturi elegante, care se amesteca perfect unul cu celalalt. Parul trebuie sa fie in stare curata, in special varfurile, pentru acest look.

4. Bobul lung in scari

Nu va faceti griji daca suvitele voastre nu sunt foarte lungi. Puteti obtine un look superb in scari si cu par de lungime medie si mare. Aceasta tunsoare usoara se foloseste de suvite lungi in jurul fetei care au reflexii pentru volum pe spate si laterale. Una dintre cele mai versatile *tunsori in scari medii*, poate fi purtata drept, cu bucle mari sau cu valuri stranse. Adaptati aceasta tunsoare la forma fetei voastre cu straturi plasate strategic in fata.

5. Tunsoare in scari lunga, clasica

Un amestec de substraturi lungi intercalate cu straturi de lungime medie formeaza un look romantic. Pentru fete mai lungi, taiati straturile de incadrare a fetei peste lungimea barbiei. Fetele rotunde sau patrate beneficiaza de straturi chiar sub barbie. Acest aspect functioneaza cel mai bine pe parul gros cu bucle mari, in forma de S, pentru o cascada voluminoasa de valuri.