DMIGarnierColorSensationBrandpagedesktopHeroBannerVISUEL876x460november 3 1 DMIGarnierColorSensationBrandpagedesktopHeroBannerVISUEL876x460november 3 1

4 dintre cele mai bune coafuri de nunta pentru parul lung, cel mai bun ghid 2021

Cauti inspiratie pentru coafura nuntii tale? Aveti o multime de optiuni. Va puteti purta parul intr-un aranjament elaborat de bucle fixate sau in jos in valuri si bucle voluminoase. Puteti sa alegeti sa purtati si un coc mic sau bucle drepte si elegante

Cautati o *coafura de nunta* pentru ziua cea mare? Fie ca sunteti mireasa, domnisoara de onoare sau invitat la festivitati, exista o multitudine de coafuri care se preteaza parului lung. Iata patru top *coafuri de nunta pentru parul lung* pe care ar trebui sa le purtati in 2021:

Curpins

1. Elegantul coc jos


Uneori, cele mai bune *coafuri de nunta pentru parul lung * sunt cele mai subestimate. Obtineti o eleganta simpla pentru ziua cea mare cu un coc elegant, prins jos.

Pasul 1: Periati-va parul pe spate cu un balsam sau gel fara clatire pentru o finisare neteda si fixati-l cu un elastic.

Pasul 2: aezati un burete pentru coc de dimensiuni medii peste coada de cal .

Pasul 3: Infasurati lungimile cozii de cal in jurul buretelui pentru a-l acoperi .

Pasul 4: Utilizați ace de par de aceeasi culoare cu parul pentru a-l fixa discret .


Acest look este rapid si usor de realizat pe toate texturile si tipurile de par, de la gros la fin si de la cele mai stranse bucle pana la parul drept. Acest look grozav si simplu se potriveste nu doar pentru mireasa, ci si pentru domnisoarele de onoare, putand fi repetat uniform pe diferite capete, sau poate fi realizat rapid si sic pentru *oaspetii de la nunta*

2. Updo rapid si usor pentru parul cret


Clasicele *coafuri updo pentru nunta* implica adesea un aranjament elaborat de bucle infasurate, indoite si fixate. Urmati acesti pasi pentru a realiza rapid o coafura updo ce pare ca a durat ore intregi pentru a fi realizata.

Pasul 1: Pulverizati mai intai parul cu fixativ.

Pasul 2: Periati-va parul intr-o coada de cal inalta si fixati-l cu un elastic .

Pasul 3: Luati sectiuni mici din par, rasuciti-le in jurul degetelor si fixati-le pe fiecare cu o agrafa .

3. Coafuri Updo pentru tinere domnisoare de onoare


O idee de coafura draguta, cu *parul prins pentru domnisoarele de onoare* mai tinere este o pereche de cocuri laterale, perfecte cu bucle ondulate care atarna in fata.

Pasul 1: Impartiti parul drep in jos, chiar pe mijloc .

Pasul 2: Fixati in fiecare parte cate o coada de cal.

Pasul 3: Rasuciti-le formand cocuri sau infasurati parul in jurul unor bureti mici pentru cocuri .

Pasul 4: Fixati-le loc cu agrafe .

Pasul 5: Pulverizati suvitele din fata cu fixativ, apoi ondulati-le cu un ondulator .

4. Lasati-va buclele libere


Buclele lasate libere sunt o alta modalitate de a va etala parul lung in ziua nuntii voastre. Daca parul vostru este in mod natural cret, definiti-le ca de obicei si folositi fixativ pentru a le fixa in pozitie. \ Aceasta este o *coafura de nunta pentru parul lung* care poate fi realizata si pe parul drept: creati bucle care sa dureze pulverizand mai intai cu fixativ, apoi folositi un ondulator setat la temperatura joasa pana la medie. Pentru a va purta parul lung si drept, asigurati-va ca acesta este intr-o stare buna, taindu-i varfurile si tratandu-l profund.
De la *coafuri updo usoare*, look-uri elegante pana la coafuri relaxate care va lasa buclele libere, exista o multitudine de posibilitati pentru *coafuri de nunta pentru suvite lungi *