DMIHairCareFructisCurlsSocialImageryHairResultAttitudeSophia2 3 2 DMIHairCareFructisCurlsSocialImageryHairResultAttitudeSophia2 3 2

Ce este un test alergic? Tutorial in 4 pasi pentru a face acest lucru cu usurinta

Renuntarea la testele alergice nu este o optiune atunci cand va vopsiti parul acasa. Chiar daca v-ati mai vopsit parul si inainte, cu aceeasi vopsea, tot este posibila o reactie alergica severa. Urmati acesti patru pasi simpli cu cel putin 48 de ore inainte de a va vopsi parul pentru a detecta alergiile sau anumite sensibilitati care pot aparea in timpul vopsirii parului.

Este cu adevarat necesar sa faceti un *test alergic* de fiecare data cand va decideti sa va schimbati culoarea parului? Da, da si din nou da. Este tentant sa ignori acest lucru daca te reinventezi ca roscata (pentru a nu stiu cata oara), dar acesta este un pas peste care nu trebuie sa sari vreodata in procesul de vopsire. Chiar daca v-ati vosit parul de-o viata, este intotdeauna posibil sa aveti o reactie alergica la vopseaua de par – chiar daca ati folosit exact aceeasi vopsea pentru par si inainte. Reactiile alergice sunt rare, dar pot fi severe - testul alergic ajuta la indicarea din timp a potentialelor reactii alergice. Din fericire, este foarte rapid si usor de facut. Iata *instructiunile noastre pentru testul alergic*:

Cuprins:

Sfat 1) ca sa faceti testul alergic, aplicati mai intai vopsea de par pe spatele urechii…

Daca purtati cercei, dati-i jos inainte de a incepe. Turnati putin din vopseaua amestecata pe un betisor de urechi. Aplicati cu acesta o cantitate mica de vopsea pe partea din spate a urechii, pe o suprafata de piele de forma unei monede mici (1-2 cm² este bine). Se lasa sa se usuce complet. Apoi, aplicati din nou exact in acelasi mod, de de inca doua trei ori, asigurandu-va ca o lasati se usuce intre fiecare aplicatie. Apoi resigilati cu grija culoarea si pastrati-o pentru vopsirea parului - in 48 de ore. Nu va faceti griji: vopseaua va fi inca buna de folosit.

Sfat 2) Pentru a verifica daca exista o reactie alergica, lasati vopseaua de par sa actioneze 48 de ore ...

Deci, cat timp trebuie sa lasati acest *test alergic* pe piele? Este nevoie de doua zile pentru a obtine rezultatele testului. De ce 48 de ore? Pentru a detecta o potentiala alergie la vopseaua de par, trebuie sa acordati sistemului imunitar timp sa raspunda. Cele mai multe reactii alergice vor aparea in decurs de 48 de ore de la expunerea pielii, de unde si fereastra de 48 de ore pentru * testul alergic *. 24 de ore nu vor fi suficiente pentru a exclude o reactie, deci asigurati-va ca o lasati sa actioneze tot timpul alocat. In timp ce faceti testul, aveti grija sa nu spalati, sa acoperiti sau sa atingeti zona.

Sfat 3) Pentru a exclude o reactie alergica, cautati aceste semne ...

Odata ce cele 48 de ore au expirat, rezultatele * reactiei la testul alergic * sunt gata. Daca simtiti mancarime, observati roseata sau umflaturi pe zona pe care ati aplicat vopseaua de par, atunci aveti o reactie anormala. Daca se intampla acest lucru, nu aplicati produsul pe parul vostru.

Sfat 4) Continuati sa va vopsiti parul ...

Daca nu ati observat nimic ciudat in zona de testare a pielii, atunci va puteti vopsi parul. Reveniti la sticla de vopsea, amestecati-o si aplicati-o conform instructiunilor, apoi asteptati pentru a obtine culoarea perfecta. Amintiti-va: daca aveti oricare dintre reactiile metionate in sfatul 3 de mai sus in timpul procesului de vopsire, trebuie sa clatiti parul imediat. Sfat de top: veti obtine cea mai intensa si vibranta culoare cu o vopsea imbunatatita cu ulei precum Olia. Sau, daca firele dvs. au nevoie de ingrijire, folositi Garnier Color Naturals. Bucurati-va de culoarea voastra proaspata si noua! Doar nu uitati sa va faceti timp cateva minute pentru un test de alergic inainte de urmatorul retus.