Cum alegi culoarea de par Olia potrivita pentru tine? Urmati aceste 5 sfaturi simple Vopseaua Olia potrivita pentru tine

Cum alegi culoarea de par Olia potrivita pentru tine? Urmati aceste 5 sfaturi simple

Schimbarea culorii parului este incitanta: iti ofera un aspect complet nou! Dar cum poti fi sigur ca nuanta la care te-ai gandit ti se va potrivi? Fie ca intentionezi ceva dramatic sau cauti o schimbare subtila, asa alegi vopseaua de par Olia care va functiona cel mai bine pentru tine.

Cuprins:

Iti schimbi culoarea? Exista o multime intreaga de nuante din care sa alegi. Pentru o vopsea care hraneste in timp ce coloreaza, optati pentru *Olia*

1. Cunoaste-ti tenul

Tenul este esential atunci cand vine vorba de alegerea unei noi *nuante de culoare* Olia, care sa vi se potriveasca. Pielea cu subtonuri calde necesita nuante delicate de caramel, pamantii. Ganditi-va la cupru aprins sau optati pentru vopseaua de par nuanta blond-miere sau castaniu inchis. Daca aveti subtonuri reci, mai bine optati pentru blonduri cenusii sau un saten cu reflexii violet si rosii.

2. Scoate-ti ochii in evidenta

Ochii sunt ferestrele catre suflet, asa cum se spune, asa ca asigurati-va ca acestia ies in evidenta. Fetele cu ochi verzi fac senzatie cand apar cu suvitele lor rosu aprins, in timp ce nuantele de blond caramel scot in evidenta cel mai bine ochii albastri.

3. Asortati-va stilul

Culoarea parului tau este o extensie a personalitatii tale, asa ca nu te feri de culorile indraznete daca acestea iti plac! *Instructiunile de vopsire a parului Olia* sunt usor de urmat, asa ca veti purta cu succes un violet plin de viata sau un rosu bogat intr-un timp foarte scurt.

4. Utilizati catalogul de nuante

Catalogul de nuante Olia este un mod simplu cu ajutorul caruia sa alegeti culoarea perfecta. Accesati site-ul web si raspundeti la doua intrebari simple: „Care este culoarea ta naturala a parului?” si „Aveti fire albe?” Apoi, alegeti dintre raspunsurile cu optiuni multiple si catalogul de nuante Olia va va face cele mai bune recomandari.

5. Alege tehnologia

Conectati-va cu tehnologia prin intermediul testarii virtuale. Incarcati selfie-uri in aplicatie si vedeti cum aratati cu diferite culori de par inainte de a va aproviziona cu vopsea. Aplicatia detecteaza automat nuanta actuala si tonul natural pentru a va recomanda produsele cele mai potrivite pentru voi, fie ca acestea sunt *vopseaua Olia pentru par blond*, un rosu indraznet sau o culoare clasica mai inchisa.
Faceti urmatoarea schimbare de culoare fara stres cu *vopseaua de par Olia*.