Coafarea parului pentru tine Coafarea parului pentru tine

Ce coafura alegeti pentru parul cret? Top 10 coafuri pentru parul cret in 2021

Gasirea coafurii pentru parul cret in functie de forma fetei voastre este complicata. Trebuie sa va asigurati ca se potriveste trasaturilor voastre, lungimii parului, texturii si tipul de bucla, plus tunsorii existente, toate acestea facand diferenta. Iata cum sa alegeti look-ul care vi se potriveste cel mai bine.

Stiti ca buclele voastre sunt versatile, dar gasirea unei noi coafuri care sa se potriveasca atat formei fetei, cat si texturii parului vostru poate fi o provocare! Din fericire, exista cateva idei grozave. Aveti libertatea sa combinati si sa amestecati aceste coafuri pentru parul cret astfel incat sa creati un look personalizat pentru voi.

Curpins

Cele mai bune coafuri pentru parul cret lung

*Coafurile pentru parul cret lung* pot fi super-structurate sau relaxate. Pentru aspectul structurat, mergeti pe suvite lungi, taiate gradual si un breton intr-o parte. Pastrati lungimea suvitelor din fata astfel incat sa va incadreze fata: pana la lungimea barbiei pe fetele mai lungi si pana sub barbie pentru fetele ovale, rotunde si in forma de inima. Suvitele lungi, relaxate sunt grozave pentru a va arata buclele asa cum sunt. Taierea varfurilor permite suvitelor sa se amestece perfect pentru un look care necesita o intretinere redusa. Pentru coafare, purtati-va parul cu carare intr-o parte. Sau optati pentru rasuciri plate care stau usor pe pielea capului in fata, cu o cascada de bucle in spate.

Cele mai bune coafuri pentru parul cret de lungime medie

Suvitele lungi relaxate completeaza *si coafurile pentru parul cret cu lungime medie*. Alegeti sa va coafati cu cocuri in partea de sus, care pun accentul pe fata voastra, cu buclele luxuriante in spate, sau cu o tunsoare twistout; bucle structurate se suprapun peste modelului tau natural de bucle prin rasucire peste noapte.

Cele mai bune coafuri pentru parul cret scurt

*Coafurile pentru parul cret scurt* sunt diverse. La lungimea barbiei exista bobul gradat - minunat cu bucle relaxate si definite. Pentru pixie foarte scurt – buclele de forme diferite sunt realizate prin curbarea parului in jurul degetelor. Daca aveti o anumita lungime deasupra, folositi gelul pentru a va indrepta parul in sus pentru o coafura iesita din comun, inalta *cu bucle*.