Rutina zilnica de ingrijire a pielii Rutina zilnica de ingrijire a pielii

Cum sa obtineti rutina de ingrijire a pielii in ordinea corectă: 4 pasi catre o piele sanatoasa

Doriti sa stabiliti o rutina solida de ingrijire a pielii, dar nu stiti de unde sa incepeti? O buna ingrijire a fetei nu inseamna doar o intrebare despre produsele potrivite. Iata o detaliere a tuturor pasilor de ingrijire a fetei de care rutina voastra are nevoie - si ordinea corecta in care trebuie sa ii faceti.

Care este *ordinea potrivita pentru a va face rutina de ingrijire a pielii*? Pare o intrebare simpla, dar daca nu sunteti sigur de raspuns, pielea voastra ar avea de pierdut. Cititi acest ghid usor de urmat pentru o rutina zilnica pentru ingrijirea fetei si veti avea in curand un ten neted si stralucitor. Cei 4 pasi, sunt pe scurt:

Cum sa obtineti rutina de ingrijire a pielii in ordinea corecta

Pasul 1: Indepartarea machiajului

Daca va machiati, acesta ar trebui sa fie intotdeauna primul pas, indiferent care este ordinea in *de rutina pentru ingrijirea pielii* tale. Pentru pielea sensibila sau doar pentru a economisi timp, incercati sa folositi apa micelara in loc de demachiante traditionale. Apa micelara este super-blanda, dar si extrem de eficienta in indepartarea machiajului si a acumularilor persistente. Pentru a sterge de pe fata un machiaj rezistent la apa, puneti putin Garnier Micellar Classic Water pe un tampon de bumbac, stergeti-va fata si ramaneti uimiti. Pentru pielea delicata din jurul ochilor, utilizati Micellar Oil-Infused Cleansing Water for Delicate Skin and Eyes

Pasul 2: Curatare

Daca ati folosit apă micelara, nu este nevoie sa va spalati din nou fata, deoarece pielea voastra va fi deja curata; Apa micelara este formulata, astfel incat sa nu trebuiasca sa va clatiti dupa utilizare. Daca doriti sa aveti o piele extra curata, de ce sa nu incercati Garnier Skin Naturals Micellar Cleansing Bi-Phase Water?

Pasul 3: Tonifiere sau exfoliere

Deoarece apa micelara atrage de fapt impuritatile din pori si murdaria de pe suprafata pielii, tonifierea este un alt pas care poate fi omis daca incorporati acest produs versatil în rutina de ingrijire a pielii. Cu toate acestea, ar trebui sa utilizati o crema exfolianta delicata, un scrub usor sau un burete konjac pentru a indeparta pielea moarta, dupa cum este necesar. Pure Active 3 în 1 purifica, exfoliaza si matifiaza pielea datorita formulei sale realizate care contine de zinc, piatra ponce si argila.

Pasul 4: Hidratatare

Acum aproape ati terminat rutina si pielea voastra este deja stralucitoare! Pentru a ramane asa pentru tot restul zilei, aplicati o crema hidratanta potrivita tipului de piele: uscata, grasa, mixta sau sensibila. Tipurile de piele uscata tind să functioneze mai bine cu creme mai bogate si mai concentrate, in timp ce lotiunile si gelurile mai usoare se potrivesc tipurilor de piele grase.