2 (8)2 (8)2 (8) 3 (6)3 (6)3 (6) 4 (6)4 (6)4 (6) 5 (3)5 (3)5 (3) 1 (8)1 (8)1 (8)

Pure Active Gelul de curatare Pure Active 3 in 1 Clay

Gelul de curatare Pure Active 3 in 1 Clay de la Garnier, imbogatit cu argila purificatoare si acid salicilic, poate fi folosit pentru curatare, exfoliere sau ca masca. Este solutia ideala pentru curatarea tenului mixt, cu imperfectiuni. Purifica, curata porii si matifiaza. Produsul este testat dermatologic.

marime
150 ml

Descriere produs

PURE ACTIVE 3 IN 1 GEL DE CURATARE +EXFOLIANT + MASCA IMBOGATIT CU ARGILA SI NIACINAMIDA. Elimina impuritatile, reduce imperfectiunile, iar tenul se simte mai neted. Produsul este recomandat tenului mixt spre gras

Beneficii

'Rezultate dovedite dupa 1 utilizare**:

-Impuritatile sunt eliminate(88%) , iar tenul se simte mai curat (97%)

-Tenul este exfoliat(90%) si tenul se simte mai neted(88%)

-Tenul se simte reimprospatat (82%) si sanatos (74%)

DOVEDIT CLINIC*: Reduce imperfectiunile intr-o saptamana.

*Test clinic, 43 de voluntati, 1 săptămână de utilizare. **Test de consumatori, 143 de voluntari, după o utilizare.


Ingrediente

AQUA / WATER, K AOLIN, GLYCERIN, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PERLITE, NIACINAMIDE, TRIDECETH-6, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, SILICA, PUMICE, CELLULOSE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, MENTHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SALICYLIC ACID, CHLORPHENESIN, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 42090 / BLUE 1, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE. 


Utilizare

1.Gel de curatare: Utilizati zilnic pentru curatarea intensa a tenului si pentru prevenirea aparitiei cosurilor. Aplicati pe fata umeda. Clatiti cu apa din abundenta. 
2.Exfoliant: Utilizati zilnic pentru a obtine un ten mai neted. Masati usor zilnic pentru a exfolia tenul. Clatiti cu apa din abundenta. 
3. Masca: Utilizati de 1-2 ori pe saptamana pentru a reduce excesul de sebum, matifia si diminua porii. Aplicati pe fata si lasati sa actioneze timp de 5 minute. Clatiti cu apa din abundenta. Evitati zona ochilor si a buzelor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Rutina tenului mixt, gras