olia negru profundolia negru profundolia negru profund

Olia Garnier Olia vopsea de par permanenta fara amoniac, 1.0 Negru Profund

Garnier Olia este o vopsea permanenta, fara amoniac, cu uleiuri care asigura performante maxime in colorare si imbunatateste vizibil aspectul parului.

marime
112 ml

View similar shades

olia 10 (2)

Garnier Olia vopsea de par permanenta fara amoniac, 1.0 Negru Profund

Descriere produs

Olia imbunataseste vizibil calitatea parului facandu-l mai catifelat si de pana la de 2 ori mai stralucitor*. Prin puterea uleiurilor, Olia asigura performante maxime in colorare si imbunatateste vizibil aspectul parului. Acest produs este recomandat pentru toate tipurile de par. Este ideal pentru a obtine o culoare intensa si uniforma, cu reflexe incantatoare.


ATENTIE!


Colorantii de par pot provoca reactii alergice severe. Cititi si respectati instructiunile de utilizare. Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu varsta sub 16 ani.

Tatuajele temporare cu henna neagra pot creste riscul unei alergii.

Nu va colorati parul daca:

- aveti o eruptie pe fata sau aveti un scalp sensibil, iritat sau leziuni;

- ati avut vreodata orice reactie dupa colorarea parului;

- ati avut in trecut o reactiue la un tatuaj temporar cu henna neagra;

Ignorand o reactie alergica va puteti pune viata in pericol. Efectuati obligatoriu TESTUL DE ALERTA A ALERGIILOR CU 48 DE ORE INAINTE de fiecare utilizare a acestui produs, chiar daca ati mai utilizat produse de colorare inainte.


Beneficii

Crema coloranta contine uleiuri naturale de flori in proportie de 60%.

 

Acest pachet contine:

1. Flacon cu lapte revelator 50g;

2. Tub cu crema coloranta 50g;

3. Plic cu balsam hranitor 12ml;

4. O pereche de manusi, un prospect cu instructiuni de utilizare.

*TEST INSTRUMENTAL


Utilizare

Puneti-va manusile si purtati-le pe durata prepararii.


PREGATIRE


1) Protejati-va hainele cu un prosop si folositi un bol nemetalic.

2) Deschideti tubul cu crema coloranta si indepartati inelul de plastic. Apoi inchideti si

redeschideti.

3) Turnati tot continutul tubului de crema revelatoare si tot continutul tubului cu crema

coloranta in bol.

4) Amestecati bine cu ajutorul unei pensule nemetalice pana ce amestecul capata o

textura omogena.


APLICARE


Inainte de aplicare, stergeti pensula de marginea bolului pentr u a elimina produsul in

Exces.


OPTIUNEA 1


Daca va colorati parul pentru prima data, nu l-ati mai colorat in ultimele 3 luni sau doriti o schimbare radicala a culorii parului. Incepeti aplicarea amestecului la radacini, pe parul uscat nespalat, asigurandu-va ca fiecare fir de par este acoperit de amestec. Separati parul suvita cu suvita si acoperiti toate radacinile, asigurandu-va ca fiecare fir de par este acoperit de amestec. Finalizati aplicarea la radacina in zonele din jurul fruntii, asigurandu-va ca fiecare fir de par este acoperit de amestec. Repartizati restul amestecului pe toata lungimea parului si lasati sa actioneze timp de 30 minute, asigurandu-va ca fiecare fir de par este acoperit de amestec.


OPTIUNEA 2


Daca v-ati colorat parul recent intr-o nuanta similara sau doriti retusul radacinilor. Incepeti aplicarea amestecului la radacini, pe parul uscat nespalat, asigurandu-va ca fiecare fir de par este acoperit de amestec. Finalizati aplicarea la radacina in zonele din jurul fruntii si lasati sa actioneze timp de 20 minute. Repartizati rapid restul amestecului pe toata lungimea parului, asigurandu-va ca fiecare fir de par este acoperit de amestec si lasati sa actioneze timp de 10 minute. Dupa utilizarea amestecului, produsul ramas se arunca, nu se pastreaza. Aruncati orice rest de amestec ramas neutilizat. Clatiti si aplicati balsamul dupa colorare inainte de clatire, masati parul pentru a emulsiona si inlatura amestecul, cu manusile inca pe maini. Adaugati o cantitate mica de apa pe par si masati din nou. Clatiti parul cu apa din abundenta. Aplicati balsamul hranitor si lasati sa actioneze timp de 3 minute. Coafati parul cum doriti... si admirati rezultatele!


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.