first fixed slider
Red Cross grn

GARNIER SUSTINE FEDERATIA INTERNATIONALA A SOCIETATII CRUCEA ROSIE IN LUPTA IMPOTRIVA COVID-19

In vreme ce COVID-19 reprezinta o pandemie globala, imbunatatirea accesului la resurse vitale poate ajuta la reducerea raspandirii virusului. Aceasta pandemie pune sistemul sanitar global la risc. Un raspuns colectiv puternic este critic pentru a incetinii raspandirea virusului.

COVID-19 afecteaza disproportionat diferite categorii de varsta, iar aceste segmente sunt mai vulnerabile in fata virusului, mai putin abile sa acceseze sistemul medical si sunt cele mai afectate economic din cauza diminuarii veniturilor.

Aceste segmente nu trebuie neglijate. De aceea, noi, cei de la Garnier, ne-am mobilizat in lupta impotriva pandemiei COVID-19.

Garnier se mobilizeaza in lupta impotriva COVID-19

IN AJUTORUL EROILOR LOCALI

Pentru a-i proteja pe cei care lucreaza in prima linie in lanturile partenere de distributie a alimentelor, pe cei care ne fac viata de zi cu zi posibila, Garnier produce si distribuie gratuit milioane de geluri de curatare pentru maini angajatilor din acest segment.

grn red cross 2
grn red cross 3

PRODUCTIE SOLIDARA

Datorita acestui context exceptional, am decis sa acordam prioritate producerii de geluri de curatare pentru maini, actiune pentru care am implementat un proces specific de productie alaturi de o consolidare a angajatilor. Garnier a pus pe pauza productia de apa micelara pentru a o inlocui cu cea a gelului de curatare.

UN PROCES DE FABRICATIE SIGUR

Pentru a-i ajuta si proteja toti angajatii curajosi ai supermarketurilor si pentru a imbunatatii siguranta acestora, fabricile noastre produc sute de mii de geluri de curatare pe zi. Vom dona milioane de geluri de curatare pentru manini eroilor nostri locali.

grn red cross 4

Urmareste-ne pe Instagram @garnier.romania

Distantarea sociala inseamna ca ne pasa unii de altii, in mod natural.