Deodorant roll on mineral pentru femei hyaluronic CareDeodorant roll on mineral pentru femei hyaluronic CareDeodorant roll on mineral pentru femei hyaluronic Care

Hyaluronic care Deodorant roll on pentru femei Hyaluronic Ultracare

Protecție 72h* împotriva mirosurilor neplăcute cu Mineralit(2) și Acid Hialuronic de origine vegetală, -33% plastic în comparație cu versiunea precedentă 


marime
50 ml

Detalii produs

Protecție 72h* împotriva mirosurilor neplăcute cu Mineralit(2) și Acid Hialuronic de origine vegetală, -33% plastic în comparație cu versiunea precedentă a produsului. (2)Mineralit=Perlit. *Test senzorial. Produsul este recomandat tuturor tipurilor de piele.


Utilizare

Agitati bine inainte de utilizare.


Ingrediente

AQUA / WATER, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-33, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM HYALURONATE, PERLITE, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL. 


Beneficii

Nu contine alcool etilic. 


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.