res 8f7904284b5a1b9d545eaebb3112865dres 8f7904284b5a1b9d545eaebb3112865dres 8f7904284b5a1b9d545eaebb3112865d

Extreme Garnier Mineral Extreme Deodorant antiperspirant spray pentru barbati

Antiperspirantul Garnier Mineral Extreme spray pentru barbati ofera 72h de protectie impotriva mirosurilor neplacute in conditii de caldura sau stres fizic.

marime
150 ml

Detalii

Primul antiperspirant de la Garnier Mineral cu Mineralit(2) pentru o protecţie neobosită. Eficient chiar și în 

situaţii extreme de temperatură și stres. Lasă pielea să respire.  Test senzorial. (1)De 5 ori mai absorbant decât talcul în condiţii de laborator. (2)Mineralit=Perlit

Fara alcool etilic. Produsul este recomandat tuturor tipurilor de piele.


Utilizare

Agitaţi bine înainte de utilizare. Pulverizaţi de la o distanţă de 15 cm de subraţ. În cazul blocării pulverizatorului, ţineţi produsul cu capul în jos şi clătiţi-l cu apă fierbinte.

Ingrediente

SOBUTANE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ISODODECANE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, PARFUM / FRAGRANCE, ISOPROPYL PALMITATE, PANTHENOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PERLITE, PROPYLENE CARBONATE, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL 


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.