InvisibleProtection 72H 3600542475150InvisibleProtection 72H 3600542475150InvisibleProtection 72H 3600542475150

Invisible Black White Color Garnier Mineral Invisible Deodorant antiperspirant roll-on pentru barbati

Antiperspirantul Garnier Mineral Invisible roll-on pentru barbati are o eficacitate de 72h* si protejeaza hainele de urme albe, pete galbene si decolorare.
*Test senzorial

marime
50 ml

Detalii produs

Protectie 72h* impotriva mirosurilor neplacute cu Mineralit² si nu lasa urme pe textilele negre, albe sau colorate. ²Mineralit=Perlit.

Fara alcool etilic.


Utilizare

Agitati bine inainte de utilizare.

Ingrediente

AQUA / WATER, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, DIMETHICONE, C14-22 ALCOHOLS, STEARETH-100/PEG-136/HDI COPOLYMER, PARFUM / FRAGRANCE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, PERLITE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRONELLOL, GERANIOL.


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.