InvisibleProtection 72H 3600542471091InvisibleProtection 72H 3600542471091InvisibleProtection 72H 3600542471091

Invisible Black White Color Garnier Mineral Invisible Deodorant antiperspirant spray pentru barbati

Antiperspirantul Garnier Mineral Invisible spray pentru barbati ofera 72h* de protectie impotriva mirosurilor neplacute si lasa pielea sa respire. Protejeaza hainele de urme albe, pete galbene si decolorare.
*Test senzorial

marime
150 ml

Detalii

Primul antiperspirant de la Garnier cu Mineralit(2) invizbil pe haine negre, albe și colorate. Lasă pielea să respire.


Utilizare

Agitaţi bine înainte de utilizare. Pulverizaţi de la o distanţă de 15 cm de subraţ. În cazul blocării pulverizatorului, ţineţi produsul cu capul în jos şi clătiţi-l cu apă fierbinte.

Ingrediente

SOBUTANE, AQUA / WATER, DIMETHICONE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, PARFUM / FRAGRANCE, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, PERLITE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRONELLOL, CITRAL, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, COUMARIN.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.