balsam de maini cu avocadobalsam de maini cu avocadobalsam de maini cu avocado

Superfood Balsam de maini Superfood Avocado + Omega 6

Balsam de maini reparator cu Avocado ce hidrateaza pielea pentru 4H*. Produsul este recomandat pentru maini uscate si foarte uscate.


marime
75 ml

Detalii

Balsam de maini reparator cu Avocado ce hidrateaza pielea pentru 4H*. Produsul este recomandat pentru maini uscate si foarte uscate.

*Test instrumental, 24 voluntari.


Beneficii

Formula imbogatita cu ULEI DE AVOCADO, foarte concentrat in nutrienti hidratanti si OMEGA 6, un acid gras cunoscut pentru proprietatile sale de fortifiere a barierei pielii. Rezistent la spalare. Ingrediente cu 98% origine naturala.


Ingrediente

AQUA/WATER - GLYCERIN - CETEARYL ALCOHOL - GLYCERYL STEARATE - BUTYROSPERMUM PARKII, BUTTER / SHEA BUTTER - GLYCERYL STEARATE SE - HELIANTHUS ANNUUS, SEED OIL / SUNFLOWER, SEED OIL – ROSMARINUS, OFFICINALIS LEAF EXTRACT, /ROSEMARY LEAF EXTRACT - PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL – SODIUM, POLYACRYLATE – CAPRYLYL, GLYCOL - CITRIC ACID - , TOCOPHEROL – BENZYL, A L C O H O L - PA R F U M / FR AG R AN CE .


Utilizare

Aplicati o cantitate generoasa pe pielea curatata in prealabil. Potrivit pentru utilizare zilnica. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supravegherea adultilor. 


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.