DMI Garnier 2022 SkinCare Body HANDFOOD COCOA T75ML pack frontDMI Garnier 2022 SkinCare Body HANDFOOD COCOA T75ML pack frontDMI Garnier 2022 SkinCare Body HANDFOOD COCOA T75ML pack front

Superfood Balsam de maini Garnier Body Superfood Cacao + Ceramide

Balsam de maini reparator cu Cacao ce hidrateaza pielea pentru 48H*. Produsul este recomandat pentru maini foarte uscate si aspre.                 


marime
75 ml

Beneficii

Formula imbogatita cu UNT DE CACAO, foarte concentrat in nutrienti hidratanti si CERAMIDE, un supliment cunoscut pentru proprietatile sale de reparare a pielii. Rezistent la spalare. Ingrediente cu 98% origine naturala.


Ingrediente

AQUA / WATER - GLYCERIN - CETEARYL ALCOHOL - GLYCERYL STEARATE - BUTYROSPERMUM PARKII, BUTTER / SHEA BUTTER - GLYCERYL STEARATE SE - THEOBROMA CACAO, SEED BUTTER / COCOA , SEED BUTTER - SODIUM , P O LY A C R Y L A T E - 2 - O L E A M I D O - 1,3-OCTADECANEDIOL - CAPRYLYL GLYCOL – CITRIC, ACID - CARAMEL – BENZYL, ALCOHOL - PARFUM / FRAGRANCE."


Detalii

Balsam de maini reparator cu Cacao ce hidrateaza pielea pentru 48H*. Produsul este recomandat pentru maini foarte uscate si aspre.                 

*Test instrumental, 24 voluntari.


Utilizare

Aplicati o cantitate generoasa pe pielea curatata in prealabil. Potrivit pentru utilizare zilnica. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supravegherea adultilor. 


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.