avocadoavocadoavocado

Superfood Crema de corp Garnier Body Superfood Avocado

Gelul-crema de corp cu extract de Pepene are un efect hidratant si o absorptie rapida, oferind o hidratare in profunzime, pana la 10 straturi ale pielii**. Produsul este recomandat pentru pielea deshidratata.

marime
380 ml

Beneficii

Formula imbogatita cu ulei de Avocado, foarte concentrat in nutrienti hranitori si Omega 6, acid gras cunoscut pentru proprietatile sale de intarire a barierei lipidice a pielii. 


Ingrediente

AQUA/WATER Purified water, GLYCERIN Soybean, rapeseed, ISOPROPYL PALMITATE, Coconut, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, Shea butter, PROPANEDIOL Fermentation of corn kernel, CETYL ALCOHOL, Plant-based, MYRISTYL MYRISTATE Coconut, ZEA MAYS STARCH/CORN STARCH Corn, GLYCINE SOJA OIL/SOYBEAN OIL, Soybean, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT/, Sunflower, ROSEMARY LEAF EXTRACT, Rosemary, PERSEA GRATISSIMA OIL/AVOCADO OIL Avocado, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID Sugar beets, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE Rapeseed, corn TOCOPHEROL Soybean, , POTASSIUM SORBATE *= BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE


Detalii

Crema de corp cu ulei de Avocado are un efect hranitor si o absorptie rapida, oferind o hidratare in profunzime, pana la 10 straturi ale pielii**. Produsul este recomandat pentru pielea uscata spre foarte uscata.

**Straturile superioare ale epidermului.


Utilizare

Aplicati o cantitate generoasa pe pielea curatata in prealabil. Potrivit pentru utilizare zilnica. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supravegherea adultilor. 


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.