Gel crema de corp superfood cu pepeneGel crema de corp superfood cu pepeneGel crema de corp superfood cu pepene

Superfood Gel-crema de corp Garnier Body Superfood Pepene

Gelul-crema de corp cu extract de Pepene are un efect hidratant si o absorptie rapida, oferind o hidratare in profunzime, pana la 10 straturi ale pielii**. Produsul este recomandat pentru pielea deshidratata.

marime
380 ml

Detalii

Gelul-crema de corp cu extract de Pepene are un efect hidratant si o absorptie rapida, oferind o hidratare in profunzime, pana la 10 straturi ale pielii**. Produsul este recomandat pentru pielea deshidratata.

**Straturile superioare ale epidermului.


Beneficii

'Formula imbogatita cu extract de Pepene, foarte concentrat in nutrienti hidratanti si Acid Hialuronic, cunoscut pentru capacitatea sa de a retine de 1000 de ori greutatea sa in apa.

Utilizare

Aplicati o cantitate generoasa pe pielea curatata in prealabil. Potrivit pentru utilizare zilnica. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supravegherea adultilor.

Ingrediente

AQUA/WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT. ISOPROPYL PALMITATE, CITRULLUS LANATUS, FRUIT EXTRACT/WATERMELON FRUIT EXTRACT, BUTYROSPERUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM POLYACRYLATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, CI 77491/IRON OXIDES, CI 77492/IRON OXIDES, LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.