1 (8)1 (8)1 (8) 2 (8)2 (8)2 (8) 4 (6)4 (6)4 (6) 5 (3)5 (3)5 (3) 6 (1)6 (1)6 (1) 7 (1)7 (1)7 (1) 888

Botanic Therapy Garnier Botanic Therapy Ginger Recovery Balsam revitalizant pentru par subtire, lipsit de densitate

Balsamul Botanic Therapy Honey Treasures pentru par deteriorat cu tendinta de rupere contine o formula reparatoare imbogatita cu 3 tipuri de miere (acacia, manuka, lavanda).

marime
200 ml

Descriere produs

Balsamul Botanic Therapy Honey Treasures pentru par deteriorat cu tendinta de rupere contine o formula reparatoare imbogatita cu 3 tipuri de miere (acacia, manuka, lavanda). Formula noastra adreseaza principalele 3 probleme ale parului deteriorat: varfurile despicate, ruperea firelor de par si fisuri ale fibrei capilare. Balsamul hidratează și descurcă părul, fără a-l încărca.

 

Acest produs este recomandat pentru parul foarte deteriorat.
 

Beneficii

Imbogatita cu 3 tipuri de miere recunoscute pentru proprietatile lor reparatoare, fortifiante si hranitoare (acacia, manuka, lavanda), formula noastra reparatoare reface si umple fisurile din firul de par, adresand cele 3 probleme ale parului deteriorat, pentru de 2X mai putine varfuri despicate*, de 10X mai putine fire rupte* si 53% mai putine fisuri ale firului de par*.
 
*Test instrumental, dupa aplicarea samponului si balsamului din gama sau a mastii.

Utilizare

Dupa samponare aplicati pe parul umed, masati si apoi clatiti. Pentru rezultate optime, folositi intreaga gama Botanic Therapy Honey Treasures. Nu ingerati. Nu lasati la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Ingrediente

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, ISOPROPYL MYRISTATE, CETYL ESTERS, PARFUM / FRAGRANCE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, MEL / HONEY, MEL EXTRACT / HONEY EXTRACT, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARICACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, CARAMEL, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE. (F.I.L Z70034196/1).
 

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Descopera rutina parului subtire