Masca PapayaMasca PapayaMasca Papaya

Fructis Fructis Hair Food masca Papaya reparatoare pentru parul deteriorat

Masca  reparatoare cu Papaya de la Fructis Hair Food are o textura usoara ce se absoarbe rapid si protejeaza parul pentru 98% mai putine fire rupte*.

marime
390 ml

Beneficii

Formula vegana* cu  98% ingrediente de origine naturala. Ambalaj reciclabil**.Nu contine silicon pentru o atingere naturala a parului. Rezultatul: Repara si fortifica parul deteriorat pentru mai mult timp.

*Nu contine ingrediente sau derivate de origine animala. **Conform testului OCDE 301 sau echivalentul acestuia.


Ingrediente

1199806 D2 – INGREDIENTE: AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT / PAPAYA FRUIT EXTRACT, PHYLLANTHUS EMBLICA FRUIT EXTRACT, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, SODIUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, SALICYLIC ACID, CARAMEL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, PARFUM /, FRAGRANCE (F.I.L C212870/1)


Descriere produs

Masca  reparatoare cu Papaya de la Fructis Hair Food are o textura usoara ce se absoarbe rapid si protejeaza parul pentru 98% mai putine fire rupte*. Conceputa special pentru parul deteriorat, acum si cu suplimente lipide, fortifica si ingrijeste varfurile despicate si firul de par pentru mai mult timp. Acest produs este recomandat pentru parul deteriorat.

*Test instrumental, sampon + masca.


Utilizare

Poate fi folosita ca:

1) BALSAM: aplicati pe parul umed, apoi clatiti - hraneste, fortifica si descurca instantaneu parul deteriorat, fara sa-l încarce.                                     

2)  MASCA: aplicati pe parul umed, lasati sa actioneze pentru 3 minute, apoi clatiti cu apa din abundenta pentru o îngrijire intensa a parului deteriorat.                               

3)INGRIJIRE FARA CLATIRE: aplicati o cantitate mica pe lungimi, pe parul uscat sau umed, pentru un par fortificat si reparat pentru mai mult timp.


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.