Sampon PepeneSampon PepeneSampon Pepene

Fructis Fructis Hair Food Sampon Pepene Verde pentru parul subtire

Samponul redensificator cu Pepene verde de la Fructis Hair Food conceput pentru parul subtire, curata si ofera un plus de volum parului fara sa-l incarce.

marime
350 ml

Beneficii

Formula vegana* cu  96% ingrediente de

origine naturala. Ambalaj reciclabil**.Nu contine silicon pentru o atingere naturala a parului.Rezultatul: Curata si ofera un plus de volum parului subtire fara sa-l incarce.*Nu contine ingrediente sau derivate de origine animala. **Recipient din plastic reciclabil.


Ingrediente

1239525 B – INGREDIENTE: AQUA / WATER SODIUM LAURYL SULFATE COCO-GLUCOSIDE COCO-BETAINE PUNICA GRANATUM EXTRACT COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL CITRULLUS LANATUS FRUIT EXTRACT / WATERMELON FRUIT EXTRACT GLYCERIN GLYCERYL OLEATE TRIETHYL CITRATE LECITHIN SODIUM CHLORIDE SODIUM HYDROXIDE HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE CITRIC ACID TOCOPHEROL ASCORBYL PALMITATE SODIUM BENZOATE SALICYLIC ACID LINALOOL GERANIOL LIMONENE CITRAL BENZYL ALCOHOL PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L C264959/1)/


Descriere produs

Samponul redensificator cu Pepene verde de la Fructis Hair Food conceput pentru parul subtire, curata si ofera un plus de volum parului fara sa-l incarce. Fara silicon pentru o atingere naturala a parului. Testat dermatologic. Acest produs este recomandat pentru parul subtire.


Utilizare

Aplicati pe parul umed, emulsionati, apoi clatiti. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din

abundenta. Completeaza ritualul de ingrijire al parului subtire cu celalalte produse din gama Fructis Hair Food Pepene Verde.


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Italia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.