3600542415071 33600542415071 33600542415071 3

BB Cream Crema BB Garnier Skin Naturals multifunctionala pentru ten mixt si gras

Crema BB de la Garnier este o crema multifunctionala hidratanta de zi cu acid hialuronic, aloe vera si pigmenti minerali de uniformizare si protectie UV. Produsul este recomandat tenului mixt si gras.

marime
50 ml

Descriere produs

Crema BB de la Garnier este o crema multifunctionala hidratanta de zi cu acid hialuronic, aloe vera si pigmenti minerali de uniformizare si protectie UV. Produsul este recomandat tenului mixt si gras.

Beneficii

Eficacitate dovedita: Instant, uniformizeaza aspectul tenului 98%*, iar porii arata diminuati 94%*; tenul se simte hidratat* ; SPF 25 ajuta la protectia impotriva radiatiilor UV.

*Testat dermatologic. Non-comedogenic. Fara urme. Auto-evaluare, 53 persoane

Utilizare

Aplicati crema BB pe tenul curat ca pe crema dumneavoastra normala de hidratare. Pentru zonele in care aveti de nevoie de acoperire mai mare, utilizati putin mai mult produs.

Ingrediente

AQUA / WATER, DIMETHICONE, ALCOHOL DENAT., TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, ISODODECANE, PEG-10 DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, SQUALANE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARFUM / FRAGRANCE, MAGNESIUM SULFATE, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, MALTITOL, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ASCORBYL GLUCOSIDE, CITRUS GRANDIS FRUIT WATER / GRAPEFRUIT FRUIT WATER, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, SORBITOL, SODIUM HYALURONATE, PERLITE, GERANIOL, CITRAL, [+/- MAY CONTAIN CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES].

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Franța într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Rutina tenului sensibil