Benzi anti-puncte negre Pure Active cu carbuneBenzi anti-puncte negre Pure Active cu carbuneBenzi anti-puncte negre Pure Active cu carbune

Pure Active Benzi anti-puncte negre Pure Active cu carbune

Benzi pentru indepartarea punctelor negre de la Garnier, imbogatite cu Carbune. In doar 10 minute, porii sunt vizibili mai curați și desfundați.  

Descriere produs

Benzi pentru indepartarea punctelor negre de la Garnier, imbogatite cu Carbune. In doar 10 minute, porii sunt vizibili mai curați și desfundați.  Testat dermatologic. Formula imbogatita cu micelle continue agenti invizibili ce atrag impuritatile, sebumul si machiajul ca un magnet.

Formula imbogatita cu carbune purifica si matifiaza tenul.

Utilizare

Poate fi folosit pe nas, barbie si frunte. Aplicati de 2 ori pe saptamana.

1. Dupa curatarea tenului, udati zona pe care urmeaza sa aplicati banda: nas, barbie sau frunte. Banda nu se lipeste pe tenul uscat.

2.Cu mainile uscate, indepartati folia de pe banda. Aplicati pe zona dorita si apasati pentru a va asigura ca banda este lipita pe piele.

3.Lasati sa se usuce timp de 10-15 minute.

4.Cu grija indepartati banda incepand de la margini.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Rutina tenului mixt, gras