3600542453141 1350 18003600542453141 1350 18003600542453141 1350 1800

Garnier Bio Crema de zi iluminatoare Garnier BIO imbogatita cu Vitamina C

Crema de zi iluminatoare imbogatita cu Vitamina C hraneste, netezeste liniile fine, intensifica luminozitatea. Testata dermatologic si potrivita pentru pielea sensibila si terna.

marime
50 ml

Descriere produs

Crema de zi iluminatoare imbogatita cu Vitamina C hraneste, netezeste liniile fine, intensifica luminozitatea. Testata dermatologic si potrivita pentru pielea sensibila si terna.

 

Aceasta crema hidratanta de zi, certificata organic, este extrem de concentrata cu Vitamina C* + Super Citrice astfel incat pielea dvs. va fi mai hranita, neteda si luminoaza si dupa zi.
[Vitamina C] recunoscuta ca ingredientul activ dermatologic care ajuta la intensificarea luminozitatii si stralucirii pielii.
[Super Citrice] ingredient natural cu efect regenerant, recunoscut pentru proprietatile sale iluminatoare.
*Vitamina C = derivat de Vitamina C

Utilizare

Aplicati aceasta crema catifelata si fina pe pielea curatata cu miscari circulare si distribuiti uniform. Utilizati zilnic.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.