3600540885098 1350 18003600540885098 1350 18003600540885098 1350 1800

Pure Active Garnier Skin Naturals Pure Active Exfobrusher produs pentru curatarea tenului

Indeparteaza celulele moarte, impuritatile greu accesibile si excesul de sebum. Ajuta la estomparea semnelor lasate de imperfectiuni. Testat dermatologic.

marime
150 ml

Descriere produs

Indeparteaza celulele moarte, impuritatile greu accesibile si excesul de sebum. Ajuta la estomparea semnelor lasate de imperfectiuni. Testat dermatologic.

Utilizare

Umeziti tenul. Rotiti capatul aplicatorului pentru a-l deschide. Umeziti peria si intoarceti produsul cu susul in jos. Strangeti sticla pana cand iese o parte din produs. Rotiti capatul aplicatorului in pozitia initiala pentru a-l inchide. Aplicati pe fata umeda prin miscari circulare. Clatiti bine fata si curatati aplicatorul cu apa dupa utilizare. Evitati zona ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.