3600542328845 1350 18003600542328845 1350 18003600542328845 1350 1800

Skin Naturals Garnier Skin Naturals Gel pentru curatarea tenului Hyaluronic Aloe imbogatit cu Aloe vera organica si acid hialuronic

Indeparteaza eficient excesul de sebum, impuritatile si urmele de poluare, iar porii sunt mai putin vizibili. Sticla 100% reciclabila.

marime
200 ml

Garnier Skin Naturals Gel pentru curatarea tenului Hyaluronic Aloe imbogatit cu Aloe vera organica si acid hialuronic

Indeparteaza eficient excesul de sebum, impuritatile si urmele de poluare, iar porii sunt mai putin vizibili. Sticla 100% reciclabila.

96% ingrediente de origine naturala*. Imbogatit cu Aloe vera organica si acid hialuronic. *Restul de 4% din ingrediente sunt necesare pentru a asigura senzorialitate si o buna conservare a formulei.

Utilizare

Aplica o data pe zi pe pielea umeda si maseaza usor fata. Clateste. Evita zona ochilor. In caz de contact cu ochii, clateste imediat cu apa din abundenta.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.