Skin Naturals Hyaluronic Aloe Cleansing FoamSkin Naturals Hyaluronic Aloe Cleansing FoamSkin Naturals Hyaluronic Aloe Cleansing Foam

Skin Naturals Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Spuma pentru curatarea tenului normal, chiar si sensibil

Produsul se transforma intr-o spuma densa ce curata delicat porii, in timp ce netezeste si revitalizeaza tenul, chiar si pe cel sensibil.

Descriere produs

Produsul se transforma intr-o spuma densa ce curata delicat porii, in timp ce netezeste si revitalizeaza tenul, chiar si pe cel sensibil.

 

Imbogatit cu acid hialuronic si Aloe vera organica.

Utilizare

1. Puneti o cantitate generoasa de produs in palma.

2. Adaugati treptat apa.

3. Frecati spuma timp de 20 de secunde.

4. Aplicati pe ten, evitand zona ochilor. Clatiti bine. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.